2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Savaitgalis su šunimis

Šunų mylėtojai ir tie, kas dar tik ieško augintinio, gruodžio 17-18 d. Pramogų ir kongresų centre Litexpo galės pamatyti šimtus įvairiausių veislių šunų.

 

Tačiau šunų paroda – tai ne vien šunų ekspertizė ringuose. Tai nauja patirtis, galimybė daug sužinoti apie šunis, pasitarti šunų auginimo ir auklėjimo klausimais, įsigyti savo augintiniui dovanų zoologijos prekių mugėje.

Jei jums tai įdomu, Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centro komanda kartu su kinologijos savanoriais kviečia į edukacinę- pramoginę programą „Savaitgalis su šunimis“!

Litexpo 3-ioje salėje pamatysite dresuotų šunų pasirodymą – Šiaulių dresūros mokykla „Laukinė orchidėja“ atnaujino savo parodomąją programą.

Šeštadienį su savo sportuojančiais šunimis pasirodys vilniečių agility sportininkų komanda „Abu2“. O sekmadienį iš Kauno atvyksta agility komanda „Nasrai“ – pamatysite šunų paklusnumo, linksmų triukų programą.

„Mokymo centro stende laukiame visų – ir patyrusių kinologų, ir šeimų su vaikais, ir pavienių žiūrovų – visus turėsime kuo užimti, kuo sudominti, – sakė LKD projektų vadovė Augustė Daukšienė. – Kinologijos savanoriai organizuos įvairiausias veiklas: bus galima žaisti žaidimus „Pėdučių takas“, „Šuniukų namai“ ir pamiklinti smegenis, rankas bei kojas, veiks paroda „Svajonių šuniukas“. Mūsų lankytojams visada patinka ir kūrybinės dirbtuvės – šiemet galėsite kurti „šuniškus“ Kalėdų eglutės papuošalus, spręsti kinologijos kryžiažodžius, varžytis „Protų ringe“ ir laimėti prizų.

Artėjant šventiniam maratonui, nepamirškite pasirūpinti dovanomis ir padžiuginti savo augintinius!

Jeigu jus domina kinologinė savanorystė: http://www.mesirsunys.lt/savanoryste/

B.Petronytės nuotr.