Veterinarijos paslaugos

LOLO grupės klinikose teikiamos visos smulkių gyvūnų diagnostikos, gydymo bei su auginimu ir priežiūra susijusios paslaugos. Jos skirtos gyvūnų gerai sveikatai palaikyti ir gyvenimo trukmei prailginti. Puikūs savo srities žinovai, ilgametę patirtį sukaupę veterinarijos gydytojai gali geriausiai suprasti ko reikia Jūsų augintiniui.

Mūsų kompetentingų specialistų pagalba skirta įvairiems Jūsų augintinio gyvenimo etapams.

Vaistai ir kitos prekės gyvūnams

Mūsų grupės veterinarijos klinikos naudoja pasaulyje gerai žinomų veterinarinių vaistų gamintojų gaminamus vaistus. Po konsultacijos su gydytoju, Jūs galite įsigyti veterinarinių vaistų, gyvūnams skirtų priežiūros priemonių, papildų bei profesionalių kasdienių ir gydomųjų ėdalų.

Siūlomas visas spektras dermatologinių produktų, pritaikytų individualiami kiekvienam gyvūnui, siekiant pagerinti jų gyvenimo kokybę

Konsultacija gyvai

Turite klausimų gyvūno sveikatos, vaistinių preparatų ar LOLO klinikų teikiamų paslaugų klausimais?

Rašykite mums! Mielai atsakysime į Jums aktualius klausimus.

Konsultaciją gyvai Jums suteiks patyręs veterinarijos gydytojas, magistro ir biomedicinos mokslų daktaro laipsnį turintis specialistas.

Kirpyklos ir kitos grožio paslaugos

Norint, kad augintinis atrodytų gražiai ir tvarkingai reikia pastangų bei kantrybės. Klinikos kirpykloje augintiniai kerpami, maudomi, šukuojami. Jei reikia jiems nukerpami nagai, valomos ausys – tai ne tik grožiui, bet ir gyvūno sveikatai reikalingos procedūros.

Taupykite savo laiką ir patikėkite augintinio kailio priežiūrą profesionalams turintiems žinių ir mokantiems rasti kelią į jūsų augintinio širdį.