2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Sėkmingas vedlys: dabar ir ateityje

Gegužės 30 d. Vilniuje vyks paskaita jauniesiems vedliams ir visiems, kas susijęs su vedliais, „Sėkmingas vedlys: dabar ir ateityje“.

 

LKD Mokymo centras ir garsus kinologijos žurnalistas, knygos „Barking up the wrong tree“ autorius, buvęs Vengrijos kinologų sąjungos prezidentas Attila Marton kviečia jaunuosius vedlius į paskaitą.

„Šuns vedlio sėkmė yra ne tik pasiekimai konkursuose, bet ir maži ar dideli žingsniai, kuriuos turi žengti jaunasis vedlys“, – sako A.Marton.

Juk svarbiausia – ne varžybos ir ne tai, kas bus pirmas. Svarbiau kitkas: ar tai, ką pasiekei šiandien, bus vertinga ateityje. Ar šios dienos pergalę gali pavadinti ilgalaike? Laimėti titulai, užimtos vietos, be abejo, džiugina, bet kas po to? Būti geresniu šiandien, nei vakar, yra šaunu, bet ko iš to išmokstama? Ar būsi sėkmingas ir laimingas, jei siekdamas pergalių pamirši apie gyvūnų gerovę, tapsi nedraugiškas, nenuoširdus.

Galbūt tavo kelionė į sėkmę užtruks ilgai ir bus nelengva, bet tavo pergalė – ne vien ši akimirka. Tavo pergalė – tavo ateitis…

Apie visa tai visiškai naujai ir kitaip, „neįprastu kampu“ kalbės ir į jūsų klausimus atsakys Attila Marton.

Paskaita vyks anglų kalba, esant poreikiui, bus verčiama į lietuvių kalbą.

Paskaita bus įskaitinė, gausite sertifikatus (2016 m. gegužės 4 d. Lietuvos kinologų draugijos Tarybos sprendimu, Geriausio Lietuvos jaunojo vedlio metiniuose rinkimuose galės dalyvauti tik tie jaunieji vedliai, kurie yra išklausę LKD organizuotą seminarą jauniesiems vedliams).

Informacija, kuri bus pateikta, yra aktuali ne tik jauniesiems vedliams, bet visiems, kas susijęs su jaunųjų vedlių parengimu, jaunųjų vedlių konkursų organizavimu, dresūra.

Šunų į paskaitą prašome nesivesti. Paskaita prasidės 17.00 val., trukmė apie 1,5 val.

Registracija išankstinė. Užpildykite anketą.

Jaunųjų vedlių klubo nariams paskaita nemokama, visiems kitiems – 15 eurų (būtina atsiųsti pavedimo kopiją). Neatvykusiems į paskaitą pinigai negrąžinami.

Rekvizitai apmokėjimui:
Lietuvos kinologų draugija,

Mokėjimo paskirtis – paskaita jauniesiems vedliams.
Įmonės kodas: 190761981 SEB BANKAS.
Atsiskaitomoji sąsk. LT 967044060001780551.
Paskaita vyks LKD Mokymo centre, Visorių g. 8, Vilnius.