2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Burunduko taurė 2017

Artėjant ŠUNS DIENAI, balandžio 22 d. Kernavės apylinkėse vyks šunų kinkinių sporto varžybos – ypač laukiami NAUJOKAI!

 

Kas ir kaip?

Šunų kinkinių sporto klubas „Top dogz“ organizuoja šunų kinkinių sporto varžybas „Burunduko taurė 2017″, kurios vyks prie Kernavės 04.22 d. nuo 12.00 val.

Šiose varžybose YPAČ laukiami šunų kinkinių sporto naujokai – tie, kurie dar niekad neragavę startinio jaudulio ir kuriems tai pirmas kartas.

Šunys ir jų šeimininkai varžysis skirtingose kategorijose, todėl žiūrovai galės išvysti ir skirtingų transporto priemonių naudojimą: vienas ar du šunys su paspirtuku, keturių šunų kinkinys, dviratininkas (-ė) ir šuo, bėgikas (-ė) ir šuo, vaikų bėgimas (su šunimis, nes dar ne laikas vaikams vieniems po mišką lakstyti…

Apdovanojimai?

Visų trasų ilgis – 3-4 kilometrai (išskyrus vaikų bėgimą).

Kiekvienoje disciplinoje trys greičiausieji gaus atminimo prizus ir rėmėjų dovanas.

Atkreipkite dėmesį, kad startas bus tik vienas, todėl visi turėsite pasistengti ir įrodyti, kad greičiausi esate būtent JŪS!

Daugiau reikalavimų?

Varžybose dalyvaujantys šunys negali būti jaunesni kaip vienerių metų amžiaus, turi turėti galiojančias vakcinacijas (tai įrodantis skiepų pasas bus tikrinamas varžybų metu) ir pan.

Įranga – kaip visada, tvarkinga, techniška, atitinkanti keliamus reikalavimus.

Daugiau informacijos:https://www.facebook.com/events/1946904685572629/

Registracijos forma: https://goo.gl/forms/s8g8IbuI99O44jUG3