2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Vyks ringo dresūros seminaras

Rugsėjo 3 d. Kauno rajone organizuojamas Julijos Pugačiovos ringo dresūros seminaras.

 

Seminaras RINGO DRESŪRA LAISVOJE STOVĖSENOJE bus ypač aktualus ir įdomus pradedantiesiems vedliams ir šunų savininkams, kurie nori patys rodyti savo šunis parodose.

Mokymus ves maskvietė Julija Pugačiova, viena sėkmingiausių vedlių, kurios specializacija – Labradoro ir auksaspalvių retriverių demonstravimas parodose.

Tai Rusijoje ir Europoje žinoma profesionali šunų vedlė, baigusi vieno geriausių Europoje  vedlio Marko Linerio (Marc Linner, Švedija) mokymus. Ji pelnė daug pergalių didžiausiose šunų parodose Europoje, Europos ir pasaulio čempionatuose, nekart dalyvavo  ir Cruft‘s parodoje.

Seminaro programa

Teorija: šuns anatomijos pagrindai, dresūros pagrindai, kas yra ringas, šuns saugumas parodoje, kas yra teisėjas, kaip apsirengti ir paruošti šunį (ringo pavadėlis), šuns karjera, vedlio elgesys.

Praktika: šuns demonstravimas laisvoje stovėsenoje (kaip parodyti šunį „nieko nedarant“), ringo stovėsenos elementų mokymasis, mokymosi algoritmas, kaip „išvystyti“ šuns dėmesį, temperamento ringe stoka, šuo nenori greitai judėti, per didelis šuns aktyvumas ringe, judėjimo figūrų ir tempo praktinis mokymasis, „grumingo“ pagrindai.

Renginio trukmė apie 8 val. (4 val. teorijos ir 4 val. praktikos; registracija 8:30, pradžia 9:00).

Seminaras mokamas, vyks rusų kalba.

Su šunimis galės dalyvauti ne daugiau kaip 10 dalyvių, paskubėkite registruotis.

Registracija išankstinė. Tik gavę patvirtinimą apie rezervuotą vietą atliksite išankstinį mokėjimą (po to patvirtinsime jūsų dalyvavimą).

Dalyviui neatvykus į seminarą, įmoka negrąžinama. Jei seminaras neįvyktų, įmokos bus grąžitos.

Norintys dalyvauti mokymuose el. paštu  daiva@veislynaskopa.lt turi pateikti šią informaciją: savo vardą, pavardę; tel. numerį, el. paštą; šuns veislę.

Daugiau informacijos telefonu 8 671 15 556 arba e.paštu daiva@veislynaskopa.lt.

Seminarą organizuoja veislynas KOPA.