2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Aktyvus laisvalaikis su šunimi

LKD Mokymo centras jau trečius metus organizuoja nemokamas paskaitas visuomenei. Prasidėjus naujiems metams, vėl kviečiame besidominčius šunimis įgyti naujų žinių ir patirties.

 

Jūs jau sužinojote, kaip išsirinkti šunį, susipažinote su įvairiomis šunų veislėmis (paskaitų ciklas „Pažinkime šunų veisles“ bus tęsiamas, sekite informaciją).

Sausio 22 dieną kviečiame jus daugiau sužinoti apie laisvalaikį su šunimis.

Šunys mums teikia daug malonių išgyvenimų. Jie priverčia mus daugiau judėti, dažniau būti gryname ore. Kokia veikla galima užsiimti su šunimi? Kaip įdomiai ir naudingai praleisti laisvalaikį su savo augintiniu? Gal verta pradėti sportuoti?

Kinologė, šunų parodų teisėja, keribliūterjerų veisėja, biologijos magistrė Justina Juškevičiūtė atsakys jums ne tik į šiuos, bet ir į daugelį kitų klausimų – Justinos laisvalaikis su šunimis visada įdomus ir aktyvus. Lektorė kalbės apie šunų sporto rūšis, papasakos, kaip su savo augintiniu leisti laisvalaikį mieste (lauke ir namų sąlygomis).

Pasidalins patirtimi, kaip lavinti šunį, užimti jį įdomia veikla, kai lauke prastas oras.
Patars, kaip tinkamai ir kūrybiškai išnaudoti kieme ar namie esantį inventorių aktyvioms ir linksmoms pramogoms su šunimi.

Ne visi gali įpirkti brangų sporto inventorių ar važinėti į agility treniruotes užmiestyje – galimybių sportuoti su šunimi visada yra, tereikia tik noro! Paskaita nemokama, jos trukmė – 1,5 val.

Paskaita vyks sausio 22 d. nuo 18.00 val. LKD Mokymo centre, Visorių g. 8, Vilnius.

Registracija tęsis iki sausio 21 dienos e.paštu http://www.mesirsunys.lt/renginiai/veiseju-mokymai1/ .

S.Valouevos nuotr.