2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Lapkričio mėn. seminarai veisėjams

Lapkričio mėnesį šunų veisėjai gali kelti savo kvalifikaciją, įgyti naujos patirties LKD Mokymo centro seminaruose.

 

Lapkričio 15 d. , sekmadienį, 10.00 val. vyks seminaras „Jorkšyro terjerų kailio paruošimas parodoms“.

Seminaro lektorė Jorkšyro terjerų veisėja Daiva Kazakienė papasakos, kaip tinkamai prižiūrėti Jorkšyro terjerų kailį, kokias kosmetikos priemones ir kaip naudoti, kokių klaidų vengti ir kaip pasiekti geriausią rezultatą.

Duos naudingų patarimų apie kasdienę šios veislės šunų kailio priežiūrą.

 

 

Lapkričio 27 d., penktadienį, 17.30 val. planuojamas seminaras „Ankstyvoji šuniukų neurologinė stimuliacija ir socializacija“.

Šiame seminare  bus kalbama apie labai svarbius mažų šuniukų gyvenimo tarpsnius ir veisėjų atsakomybę.

Kad mažas šuniukas nuo pirmųjų gyvenimo dienų mokytųsi tinkamai bendrauti su gentainiais ir žmonėmis, pažintų daiktus bei reiškinius, šunų veisėjas turi tam skirti daug dėmesio ir turėti reikalingų žinių bei įgūdžių.

Seminaro lektorė Ugnė Nedzinskaitė kalbės apie šuniukų socializacijos etapus ir jų svarbą skirtingais gyvūno amžiaus tarpsniais. Bus aptariamos veislei būdingos įgimtos savybės, diskutuojama, kaip su tuo „sugyventi“.

Primename, kad šunų veisėjai, norintieji registruoti veislyną, turi būti išklausę LKD veisėjo kursų programą – mažiausiai keturis Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centro organizuotus seminarus.

Prašome iš anksto registruotis per http://www.mesirsunys.lt registracijos sistemą (žr. tinklapio apačioje ARTIMIAUSI RENGINIAI).

Registruodamiesi užpildykite lentelę ir prisekite mokėjimo kopiją.

Neatvykusiems į seminarą registracijos mokestis negrąžinamas (suteikiama galimybė dalyvauti kitame kinologinės tematikos seminare, iš anksto suderinus e.paštu info@mesirsunys.lt).

Kaina 15 eurų.

Rekvizitai apmokėjimui:

Lietuvos kinologų draugija

Įmonės kodas: 190761981

SEB BANKAS, ats. sąsk. LT 967044060001780551

 

Pastaba: norintieji į paskaitą atsivesti savo šunis e.paštu turi įspėti paskaitos organizatorius.

Seminarai vyks LKD Mokymo centre, Visorių g. 8, Vilniuje.

G.Kavaliauskaitės nuotr.