2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Šunų veisimas ir galiojantys įstatymai

LKD Mokymo centras tęsia mokymus šunų veisėjams – 2015 m. kovo 13 d. seminaras „Šunų veisimas ir galiojantys įstatymai“.

 

DĖMESIO: REGISTRACIJA BAIGTA!

Seminare „Šunų veisimas ir galiojantys įstatymai“ LKD prezidentė Ramunė Kazlauskaitė supažindins esamus ir būsimus šunų veisėjus su šiai veiklai keliamais mokestiniais reikalavimais, veislyno finansinių dokumentų tvarkymu.

Taip pat kalbės apie VMVT reikalavimus šunų registracijai, išvežimui į užsienį bei įvežimui į Lietuvos Respublikos teritoriją.

Lietuvos šunų veislių knygos vedėja, LKD darbuotoja Jolanta Sedlevičienė seminaro klausytojams paaiškins, kaip taisyklingai įforminti šuniukų kilmės dokumentus.

Sužinosite, kokie reikalavimai keliami veisėjui, kokių dokumentų reikia prieš veisiant šunis ir gimus vadai.

Seminaro pradžia – 17.30 val., trukmė – 1,5 val.

Prašome registruotis iš anksto per http://www.mesirsunys.lt/renginiai/ sistemą (žr.: RENGINIAI).

Neatvykusiems į seminarą registracijos mokestis negrąžinamas, tačiau suteikiama galimybė dalyvauti kitame kinologinės tematikos seminare, iš anksto tai suderinus e.paštu info@mesirsunys.lt.

Veisėjų mokymų programa pagal LKD patvirtintą tvarką apima keturis Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centro organizuojamus seminarus šunų sveikatos, mitybos, socializacijos bei kt. temomis.

Išklausiusieji mokymus gauna sertifikatus ir gali teikti prašymus veislyno statusui tvirtinti.
Seminaro kaina – 15 EUR.

Rekvizitai apmokėjimui:
Lietuvos kinologų draugija
Mokėjimo paskirtis – seminaras veisėjams.
Įmonės kodas: 190761981 SEB BANKAS, atsiskaitomoji sąsk. LT 967044060001780551.

St.Barausko nuotr.