2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Ankstyvoji šuniukų raida, socializacija

Rugsėjo 13 d. kviečiame šunų augintojus susipažinti su ankstyvąja šuniukų socializacija, padiskutuoti ankstyvojo šunų ugdymo klausimais.

 

Rugsėjis. Rudens pradžia. Tai metas, kai visos ugdymo įstaigos, nuo lopšelių iki universitetų, prisipildo klegesio ir gyvybės.

O kaipgi mes ir mūsų keturkojai bičiuliai?

Ar pakanka nuvesti šunį į dresavimo aikštelę ir galime būti ramūs, kad padarėme viską, ko reikia tinkamam šuns auklėjimui? Kada laikas pradėti ugdyti šunytį? Kaip tai daryti teisingai, kad užtikrintume laimingą keturkojo gyvenimą ateityje?  Kas yra ankstyvoji socializacija ir kuo ji skiriasi nuo dresūros?

LKD Šunų elgsenos specialistų-trenerių sąjunga kviečia drauge paieškoti atsakymų į šiuos klausimus ir pasidalinti žiniomis bei patirtimi nemokamoje paskaitoje „Ankstyvoji šuniukų raida ir socializacija“.

Paskaitos metu aptarsime šuniukų ankstyvosios neurologinės stimuliacijos taikymą bei  ankstyvosios šuniukų socializacijos ypatumus.

Lektorės – ankstyvosios šuniukų stimuliacijos bei socializacijos trenerės Ana Menčiūnienė ir Ugnė Nedzinskaitė.

Vieta: LKD Mokymo centras, Visorių g. 8, Vilnius.

Data: rugsėjo 13 d. (šeštadienis) 11.00 val.

Numatoma paskaitos trukmė 2 val.

Būtina išankstinė registracija e. paštu: nedzinskaite.ugne@gmail.com.