2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Aktyvus laisvalaikis su šunimis

LKD Mokymo centras gegužės 16 d., 17.30 val. kviečia į nemokamą paskaitą „Aktyvus laisvalaikis su šunimis“.

 

Mokymo centras kartu su edukacinių projektu partneriu – AB „Kauno grūdai“ kviečia kauniečius daugiau sužinoti ir patirti, kaip įdomiai, turiningai galima praleisti laisvalaikį su savo augintiniu.

Kauniečiai jau dalyvavo dviejose LKD Mokymo centro paskaitose „Noriu šuns: kaip išsirinkti tinkamiausią?“ ir „Namai „pagal šunį“.

Atėjus šiltajam metų laikui, artėjant atostogoms, vis dažniau susimąstome, kur ir kaip galėtume praleisti laisvalaikį su savo šunimis, todėl buvo nuspręsta pasirinkti būtent tokią būsimosios paskaitos temą.

Į klausimus apie šunų sportą bei varžybas jums atsakys Mokymo centro Kauno regiono švietimo projektų koordinatorė Ugnė Nedzinskaitė (trumpai supažindins su Agility, Power dog, Freestyle ir kt. šunų sporto šakomis).

Paskaitoje daugiausia dėmesio bus skirta šunų kinkinių sportui, kurį klausytojams pristatys klubo „Fluidus“ vadovas Arnoldas Akelaitis.

„Mums, miestų, betono ir stiklo  nuvargintiems, pasimetusiems laikinose vertybėse, reikalingas prisilytėjimas nors prie menkos dalelytės gamtos, tikėjimas savo galimybėmis ir vidine jėga… Šalti šlapi nosiukai, kartkartėmis švelniai bakstelėdami į mūsų rankas, vis primena apie tai. Jie neleidžia sustabarėti, kviečia į džiugių emocijų kelionę ar žaidimą“, – sako šunų kinkinių sporto entuziastas Arnoldas Akelaitis.

Paskaita „Aktyvus laisvalaikis su šunimis“ vyks Kaune, Papilio g.7.

Įėjimas pro Domus Pacis svečių namus (Šv. Jurgio bažnyčios teritorija).

Registracija į paskaitą išankstinė e.paštu nedzinskaite.ugne@gmail.com