2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Dermatologijos seminaras

Vasario 21 d., 17.00 val., LKD Mokymo centras kviečia besidominčius į gyvūnų dermatologijos seminarą.

 

Šuns oda ir kailis yra fizinis barjeras, apsaugantis gyvūną nuo žalingo aplinkos poveikio, cheminių medžiagų, mikrobų, palaikantis tinkamą kūno temperatūrą. Todėl sakoma: sveika oda, žvilgantis kailis atspindi gerą gyvūno savijautą ir sveikatą.

Kaip prižiūrėti šuns odą ir kailį, kuo pavojingos parazitinės odos ligos, kodėl kai kuriuos gyvūnams būdingos alerginės bei paveldimos odos ligos? Į šiuos ir kitus klausimus atsakymus išgirsite Mokymo centro organizuotame dermatologijos seminare.

Seminarą ves veterinarijos klinikos TOTO vet. gydytoja Laura Udraitė, patyrusi veterinarinės dermatologijos specialistė.

Lektorė jus supažindins ir su genetiniais testais, kurių pagalba šiuolaikinis veterinarijos mokslas jau gali nustatyti dermatologinius gyvūnų sindromus. Taip pat išgirsite dažniausiai pasitaikančius „mitų“ apie šunų odos ligas, sulauksite kasdienės gyvūnų priežiūros patarimų.

Į seminarą prašome registruotis iš anksto e. paštu info@kinologija.lt.

Registruojantis būtina nurodyti vardą, pavardę, e. paštą, telefono numerį bei prisegti apmokėjimo kopiją.

Galima iš anksto pateikti savo klausimus elektroniniu paštu – lektorė į juos atsakys seminaro metu.

Visi klausytojai po seminaro gaus sertifikatus, be to, šis seminaras yra įskaitinis veislyno statusui tvirtinti. Neatvykusiems į seminarą registracijos mokestis negrąžinamas, jiems suteikiama galimybė dalyvauti kitame kinologinės tematikos seminare.

Seminaro vieta: LKD konferencijų salė, Visorių g.8, II a., Vilnius.

Apie LKD šunų veislyno statuso suteikimo tvarką:  https://archyvas.kinologija.lt/?p=18485&lan=ltu

Registracijos kaina – 50 Lt.
Rekvizitai apmokėjimui:
Lietuvos kinologų draugija
Įmonės kodas: 190761981
SEB BANKAS, atsiskaitomoji sąsk. LT 967044060001780551.