2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Kaip išsirinkti tinkamiausią šunį?

Kaip išsirinkti tinkamiausią šunį? Registracija į paskaitą jau baigta.

 

Pasaulyje yra šimtai puikių šunų veislių, tačiau kaip neapsirikti ir surasti vienintelį, patį geriausią?

Prieš įsigydamas šunį, ką turėčiau žinoti? Gal  lengviau auginti paprastą mišrūną? O gal – šuniuką iš prieglaudos? Kalytę ar patiną? Ilgaplaukį ar trumpaplaukį? Didelį ar mažą?

Į šiuos ir kitus klausimus jums atsakys patyrę šunų augintojai – LKD Mokymo centras pradeda nemokamų paskaitų ciklą būsimiesiems šunų šeimininkams ir tiems, kurie jau turi šunį, tačiau nori  labiau jį pažinti.

Nuo sausio 31 d. kiekvieno mėnesio paskutinį penktadienį jūs galite ne tik įgyti žinių apie šunis, bet ir maloniai praleisti laiką bendraminčių ir šunų draugijoje.

Mes tikime, kad šie penktadienio vakarai taps šunų mylėtojų diskusijų klubu, juo labiau, kad atėjusius į paskaitą jus visuomet pasitiks „keturkojai lektoriai“. Įsitikinsite: šunys moka „prakalbinti“ žmones…

Pirmąją paskaitą „Noriu šuns: kaip išsirinkti tinkamiausią?“ ves Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centro lektorė Daiva Kvedarienė – šunų augintoja ir veisėja, besidominti terapinėmis šunų savybėmis, dalyvaujanti su augintiniais įvairiuose edukaciniuose projektuose.

ATSIPRAŠOME tų, kas nespėjo užsiregistruoti. Dėl vietos stokos registracija į pirmąją paskaitą jau baigta. Sekite Mokymo centro reklamą – paskaitų ciklas tęsis.

Paskaitos vieta: LKD konferencijų salė, Visorių g. 8, II aukštas, Vilnius (raudonų plytų administracinės paskirties pastatas už naujų gyvenamųjų namų, arčiau miško).

Pradžia: 16.30 val. (planuojama trukmė – 1,5 val.).

Antrosios paskaitos tema – „Šuns priežiūros abėcėlė“, ji vyks vasario 28 d.