2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Kinologinis švietimas Klaipėdoje

Klaipėdos regiono šunų mylėtojai birželio 15 dieną gali sudalyvauti 2 paskaitose – seminaruose.

 

Birželio 15 d. 11 val. H. Manto g. 20, Klaipėdoje vyks vet. gydytojo Jakov Šengaut paskaitos „Šunų klubo ir alkūnės sąnario displazija. Kalių dirbtinis apvaisinimas“.

Į paskaitas registruojama e.paštu iki birželio 13 d., arba kol bus pasiektas maksimalus dalyvių skaičius.

Registracija: svietimas@kinologija.lt tik išankstinė; būtina nurodyti vardą, pavardę, el. paštą bei šunų veislę, kurią veisiate.

Taip pat galite iš anksto pateikti savo klausimus, kad lektorius galėtų išsamiau juos aptarti.

Seminaro dalyviai gaus išklausyto kurso pažymėjimą. Tvirtinant LKD veislyno statusą, seminaras bus įskaitinis.

Veterinarijos gydytojo paskaitos kaina – 50 Lt.
LKD rekvizitai:
Lietuvos kinologų draugija,
SEB BANKAS
Atsiskaitomoji sąsk. LT967044060001780551
Paskaita įskaitinė, siekiantiems LKD veislyno statuso.
Dalyviui neatvykus į seminarą, pinigai negrąžinami.

Birželio 15 d., iškart po vet. gydytojo Jakov Šengaut seminaro, ten pat vyks seminaras esamiems ir būsimiems šunų veisėjams „Šunų veisėjas ->Klubas->Lietuvos kinologų draugija. Kaip suprasti įvairius LKD dokumentus ir taisyklingai užpildyti užsakymo formas? “.

Paskaita susidės iš kelių svarbių temų. Pirmiausia bus aptariami Lietuvos kinologų draugijos, klubų ir šunų veisėjų ryšiai.

Bus nurodyti pagrindiniai dokumentai, kuriais turi vadovautis veisėjas. Taip pat bus aptarti būdai, kaip siekti tam tikrų veisimo nuostatų pakeitimų.

Kita seminaro dalis bus susijusi su įvairių užsakymo formų pildymu. Nurodysime dažniausiai pasitaikančias klaidas, terminus, per kuriuos atsakoma į užklausas.

Aptarsime, kaip skaičiuojamos lengvatos šuniukų kilmės dokumentams, kada jos netaikomos.

Šuniukų identifikavimas, vados apžiūros aktai, pažyma apie šuns kokybę. Kam to reikia?

Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centras rengia atmintinę LKD klubų vadovams, kuri padėtų informuoti veisėjus apie organizacijos viduje vykstančius procesus, palengvintų darbą. Todėl svarbu, kad šunų veisėjai išsakytų savo nuomonę, kokių žinių jiems trūksta, su kokiomis problemomis susiduria, kaip  pagerinti mūsų bendradarbiavimą.

Registracija į seminarą elektroniniu paštu svietimas@kinologija.lt tik išankstinė. Registruojantis būtina nurodyti savo vardą, pavardę, el. paštą bei šunų veislę, kurią veisiate.

Seminaro dalyviai gaus išklausyto kurso pažymėjimą. Tvirtinant LKD veislyno statusą, seminaras bus įskaitinis. Neatvykus į seminarą, pinigai negrąžinami.

Paskaitos – seminaro kaina – 50 Lt.

Paskaita įskaitinė, siekiantiems LKD veislyno statuso.

LKD rekvizitai:

Lietuvos kinologų draugija
SEB BANKAS, atsiskaitomoji sąsk.: LT 967044060001780551.