2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Seminaras šunų veisėjams

Gegužės 9 d. 15 val. Vilniuje, Visorių g. 8, konferencijų salėje vyks paskaita-seminaras esamiems ir būsimiems šunų veisėjams.

 

Paskaitos-seminaro tema  „Šunų veisėjas ->Klubas->Lietuvos kinologų draugija. Kaip suprasti įvairius LKD dokumentus ir taisyklingai užpildyti užsakymo formas? “.

Paskaita susidės iš kelių svarbių temų. Pirmiausia bus aptariami Lietuvos kinologų draugijos, klubų ir šunų veisėjų ryšiai.

Bus nurodyti pagrindiniai dokumentai, kuriais turi vadovautis veisėjas. Taip pat bus aptarti būdai, kaip siekti tam tikrų veisimo nuostatų pakeitimų.

Kita seminaro dalis bus susijusi su įvairių užsakymo formų pildymu. Nurodysime dažniausiai pasitaikančias klaidas, terminus, per kuriuos atsakoma į užklausas.

Aptarsime, kaip skaičiuojamos lengvatos šuniukų kilmės dokumentams, kada jos netaikomos.

Šuniukų identifikavimas, vados apžiūros aktai, pažyma apie šuns kokybę. Kam to reikia?

Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centras rengia atmintinę LKD klubų vadovams, kuri padėtų informuoti veisėjus apie organizacijos viduje vykstančius procesus, palengvintų darbą.

Todėl svarbu, kad šunų veisėjai išsakytų savo nuomonę, kokių žinių jiems trūksta, su kokiomis problemomis susiduria, ir kaip galėtume pagerinti savo darbą.

Registracija į seminarą elektroniniu paštu svietimas@kinologija.lt  tik išankstinė, registruojantis būtina nurodyti savo vardą, pavardę, el. paštą bei šunų veislę, kurią veisiate.

Seminaro dalyviai gaus išklausyto kurso pažymėjimą. Tvirtinant LKD veislyno statusą, seminaras bus įskaitinis.

Seminaro kaina – 50 Lt.

LKD rekvizitai: Lietuvos kinologų draugija
SEB BANKAS, atsiskaitomoji sąsk.: LT 967044060001780551.

Apie LKD veislyno statuso suteikimo tvarką:  https://archyvas.kinologija.lt/?p=18485&lan=ltu