2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Spalio 5-oji: šventiškai, sportiškai, smagiai!

Lietuvos kinologų draugija jau šeštąjį kartą kviečia gyvūnų mylėtojus minėti Pasaulinę gyvūnų globos dieną: #GGD2019 švęsime spalio 5-ąją sostinės Vingio parke!

 

Puikia tradicija tapusi gyvūnų augintojų šventė kasmet sutraukia vis daugiau dalyvių iš visos Lietuvos. Būtent – dalyvių, nes būti pasyviu stebėtoju gyvūnų mylėtojų šventėse paprasčiausiai neįmanoma.

#GGD, kaip ir ankstesniais metais, kviečia atvykti su augintiniais, draugais, šeimomis. O jei neturite gyvūno augintinio, ši šventė bus puiki proga iš arčiau pažinti naminius gyvūnus, pabūti jų apsuptyje, pasidžiaugti draugiškais gyvūnais.

Šventiniai renginiai Vingio parke prasidės 12 val. ir tęsis iki 15 valandos.

Plojimų ir palaikymo tikisi lėkščiasvydžio čempionatas CRAZY RUDUO, pačius vikriausius šunis čia vertins teisėjas iš Latvijos Girts Eldmanis.

Vyks ir sportinio šunų paklusnumo varžybos Obedience LT klubo taurė RUDUO 2019, kurioms teisėjaus Tarptautinės kinologų federacijos Obedience komisijos prezidentė Carina Savander-Ranne iš Suomijos.

Bus smagu stebėti ir šokius su šunimis, konkursus šunims bei jų šeimininkams. Norintiems su savo augintiniais pamankštinti kojas bus įrengti kliūčių ruožai, šunų jėgos sporto trasa.

Šventėje dalyvaus gyvūnų globos organizacijų atstovai, Lietuvos kinologų draugijos įvairių šunų veislių mylėtojų klubai. Kaip visada daug šurmulio bus LKD Mokymo centro žaliojoje palapinėje, kur vaikams ir šeimoms vyks edukaciniai užsiėmimai apie gyvūnų gerovę, veiks kūrybinės dirbtuvės.

Dekoratyvinių balandžių, triušiukų ir kitų gyvūnų ekspozicijose bus galima ne tik apžiūrėti gyvūnėlius, bet ir konsultuotis su jų veisėjais ir augintojais.

Šventės organizatoriai taip pat pakvietė ir savo amato meistrų: džiugins veltiniai iš šuniukų vilnos, rankų darbo žaislai šunims, papuošalai, šaržai.

Renginys nemokamas.

Varžybų nugalėtojams prizus įsteigė pagrindiniai šventės rėmėjai – didžiausias gyvūnų prekių parduotuvių tinklas KIKA bei NATURE‘S PROTECTION aukščiausios kokybės pašarai, pagaminti su meile gyvūnams ir gamtai.

Šventės programą ir kt. informaciją netrukus pamatysite facebook renginyje. JUNKITĖS prie mūsų!

Šunų augintojams maloniai primename, kad šventėje laukiami socialūs, socializuoti bei paskiepyti šunys.

Informacija apie renginį: lkd.suo@gmail.com