2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Dialogai su šunų mylėtojais – jau Kaune ir Panevėžyje

Esamiems ir būsimiems šunų mylėtojams šie metai prasideda puikiai! Lietuvos kinologų draugijos edukacinis projektas „Atsakingo šeimininko akademija“ (AŠA) „atidaro“ filialus Kauno bei Panevėžio savivaldybėse – nuo sausio 30 d. Panevėžyje ir nuo sausio 25 d. Kaune prasideda paskaitų ciklai.

 

Išduosime paslaptį – parengiamieji AŠA darbai jau vyksta ir Šiauliuose, tariamasi ir kituose Lietuvos miestuose.

Tiems, kas negirdėjo apie ne pirmus metus Vilniuje veikiančią AŠA, priminsime, kad tai penkių nemokamų paskaitų ciklas atsakingiems šunų augintojams. Visiems, kas jaučia pareigą rūpintis šunų gerove.

„Dialogas su šunų augintojais būtinas, – sako LKD Mokymo centro vadovė Daiva Kvedarienė. –  Prieš keletą metų startavome Vilniaus savivaldybėje, o dabar jau galime džiaugtis plėtra. Ir tuo, kaip visuomenė vertina šį projektą. „Augame“ ne vien geografiniu požiūriu, daugėja ir norinčiųjų lankyti paskaitas. Štai išankstinė registracija Panevėžyje užsipildė per 3 dienas. Esame dėkingi su mumis bendradarbiaujančioms valstybinėms įstaigoms, veterinarijos gydytojams, šunų elgsenos specialistams, zoologijos verslo žmonėms, skaitantiems paskaitas savanorystės pagrindais – visiems, kurių dėka užsimezgė „kinologijos dialogas“.

Taigi, prie šio savanoriško, visuomenės poreikius atliepiančio projekto prisijungė Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba, Lietuvos smulkiųjų gyvūnų veterinarijos gydytojų asociacija, zoologijos parduotuvių tinklas „Kika“.

Vienas svarbiausių partnerių, be abejo, savivaldybės, būtent jų patalpose vyko bei vyks paskaitos esamiems ir būsimiems šunų mylėtojams.

Visa informacija, registracija skelbiama www.kinologija.lt svetainėje bei socialinėje paskyroje.

Kaune AŠA paskaitas kuruos Šunų dresūros ir sporto centras „Nasrai“ (koordinatorė Erna Valčiukienė), Panevėžyje – šunų dresūros mokykla „Bestas“ (koordinatorė Rugilė Masiulevičienė).

Registracija į paskaitas Penvėžyje jau baigta.

REGISTRACIJA į paskaitas KAUNE JAU BAIGTA. Atsiprašome, vietų daugiau nebėra.

Nauja AŠA grupė Vilniuje bus registruojama nuo kovo mėn. Sekite mūsų informaciją!

Jei dėl AŠA jums kilo klausimų arba turite idėjų – susisiekite su projekto vadove Auguste Daukšiene lkd.auguste@gmail.com.

2018 01 17