2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Fotokonkursas „Mano augintinis“

Artėja Pasaulinė gyvūnų globos diena – džiaugiamės, kad vis daugiau gyvūnų augintojų mini šią dieną ir tampa vis atsakingesni.

 

Taip pat džiugu, kad mūsų šalyje atsiranda vis daugiau gyvūnams augintiniams draugiškų vietų.

Tarp tokių vietų – Trakų viešoji biblioteka. Šios bibliotekos Vaikų literatūros skyriuje keletą metų vyko (tikėkimės, vyks ir toliau) projektas „Skaitymas su šunimi“, o praėjusį pavasarį visa bibliotekos erdvė buvo paskelbta draugiška šunims.

Ir ne vien tai. Čia vyksta daug kultūrinių renginių, įtraukiančių Trakų ir apylinkių vaikus bei suaugusiuosius – visą bendruomenę.

„Mano augintinis“ – naujas trakiškių projektas, kuris tęsis visą rugsėjį.

Trakų vaikų lit. skyrius kviečia visus, turinčius šunį, katę, vėžliuką, jūrų kiaulytę ar kt. augintinį, fotografuoti ir iki rugsėjo 30 d. atsiųsti savo augintinio nuotraukas konkursui „Mano augintinis“.

Nuotraukas socialinėje paskyroje „Vaikų biblioteka Trakai“ vertins patys lankytojai. Nugalės augintinio fotografija, surinkusi daugiausiai mygtuko „Patinka“ paspaudimų. Nugalėtojus sužinosime prieš pat Pasaulinę gyvūnų globos dieną – spalio 2-ąją.

Dvidešimt gražiausių nuotraukų papuoš Vaikų literatūros skyrių ir kone pusmetį džiugins bibliotekos lankytojus.

Specialų prizą vienam nugalėtojui įsteigė ir LKD mokymo centras.