2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Šventinis renginys Pasvalyje

Panevėžio šunų dresūros mokykla „Mano lyderis” apsilankė Pasvalio raj. paslaugų ir užimtumo centre pagyvenusiems ir neįgaliesiems.

 

Šiame prieš 17 metų įsteigtame Centre siūlomos psichologinės, socialinės, laisvalaikio užimtumo,  kultūrinės paslaugos garbaus amžiaus ir neįgaliems žmonėms.

Centras labai šiuolaikiškas ir atviras visuomenei, čia teikiamos stacionarios ir nestacionarios paslaugos.

Balandžio 22 d., šeštadienį, į Centrą buvo pakviesti labai neįprasti svečiai.

Susitikimas su dresuotais, elgsenos testus išlaikiusiais, protingais šunimis čia buvo seniai lauktas ir planuotas.

Ir pačio susitikimo data pasirinkta labai tinkama – ŠUNS DIENOS išvakarės, balandžio 22-ioji… Priminsime: visa Lietuva minėjo ŠUNS DIENĄ balandžio 24-ąją, pirmadienį.

„Jaukiuose namuose, vos tilpdami, parodėme šunų paklusnumo programą, įvairius triukus, – sakė susitikimo organizatorė, šunų trenerė panevėžietė Sandra Sakalauskaitė. – Centro gyventojai ir svečiai turėjo galimybę nusifotografuoti su keturkojais, o negalintys pamatyti renginio, turėjo progą, suderinus su administracija, sulaukti keturkojo svečio savo kambaryje. Buvo džiugu matyti žmonių šypsenas, kartu su visais kurti smagią nuotaiką, dalintis gerumu“.

Organizatorių nuotr.