2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Šuns diena 2017

Jau antrus metus balandžio 24 dieną visoje Lietuvoje skelbiama Šuns diena.

 

Šios dienos tikslas – atkreipti visuomenės dėmesį į šunis, jų svarbą žmonių gyvenime, akcentuoti gerąsias šunų savybes bei jų prigimtinę teisę būti su žmonėmis.

Minėdami šią dieną norime pabrėžti šeimininkų atsakomybę, didinti visuomenės toleranciją šunims, puoselėti gyvūnų gerovę.

2017 metų „Šuns dienos” akcentas – „Kolega” šuo: pozityvas darbe.

Kviečiame balandžio 24 d. atsivesti savo augintinius į darbą, o darbdavius – būti tolerantiškiems darbuotojų pomėgiams.

Nusiteikite pozityviai

Kviečiame šunų mylėtojus ir jų darbdavius prisijungti prie „Šuns dienos“ ir visoje Lietuvoje į darbą ateiti su šunimi.

Įmonių, bendrovių, įstaigų vadovams siūlome naują patirtį: „Kolega“ šuo – pozityvas darbe!

Kaip pasiruošti? Sužinokite čia.

Įmones, draugiškas gyvūnams, kviečiame registruotis ir skleisti žinią apie savo toleranciją, atsakingą požiūrį į šunis. Registruokitės ir praneškite visiems, kad esate draugiški gyvūnams. Anketą rasite čia.

Balandžio 24 d. socialiniame tinkle facebook.com/sunsdiena skelbsime konkursą, kuriame galėsite parodyti, kaip leidžia dieną „kolega“ šuo jūsų darbe, kokių emocijų patiria kolektyvas.

Sekite naujienas facebook.com/sunsdiena ir dalyvaukite šventiniame konkurse.

Nugalėtojų lauks šventės draugų dovanos!

Būkite išradingi!

Jei neturite galimybės šią dieną į darbą keliauti drauge su šunimi, galite pristatyti savo augintinius kolegoms, parodyti nuotraukas, papasakoti apie šuns veislę, charakterį, pomėgius ar išdaigas.

Pasirūpinkite šunų sveikata, grožiu, tinkamu elgesiu

Šunys į darbą turi ateiti sveiki, gražūs, o jų šeimininkai turi pasirūpinti būtina „amunicija“. Šeimininkus skatiname rūpintis augintinių sveikata, švara ir grožiu, todėl kviečiame gyvūnų prekių parduotuves, gyvūnų kirpyklas, veterinarijos gydyklas balandžio mėnesį, savaitę ar šią ypatingą dieną, balandžio 24-ąją, taikyti nuolaidas savo paslaugoms ir prekėms, naudojantis nuolaidos kodu #šunsdiena.

Norintieji jungtis prie Šuns dienos kviečiami registruotis čia iki balandžio 20 d. Prisijungusiųjų sąrašus ir taikomas nuolaidas skelbsime interneto svetainėse www.kinologija.lt, www.mesirsunys.lt, „Šuns diena“ facebook.com/sunsdiena socialinėje paskyroje.

Švęskite visi!

Kviečiame dresūros mokyklas, šunų viešbučius, gyvūnų globos organizacijas skelbti atvirų durų dienas, organizuoti atrakcijas šunų mylėtojams ir jų augintiniams. Šunų mylėtojų klubus kviečiame suburti mylėtojus ir nuotaikingai paminėti šią dieną.

Praneškite mums apie organizuojamas veiklas el. paštu lkd.suo@gmail.com, kad apie tai galėtume pranešti visai Lietuvai.

Norite prisidėti?

Kviečiame prisidėti prie dovanų lietaus konkurso facebook.com/sunsdiena nugalėtojams. Visus prisidėjusius skelbsime tinklapiuose www.kinologija.lt, www.mesirsunys.lt.

KAIP BEŽIŪRĖSI, MEILĖ VAIKŠTO KETURIOMIS KOJOMIS!

G.Kavaliauskaitės nuotr.