2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Ir tu gali tapti kinologijos savanoriu!

Myli šunis? Patinka organizuoti renginius? Nori išbandyti savo jėgas naujoje veikloje? Patinka turiningai leisti laisvalaikį? Mėgsti kurti? Svarstai, kokią profesiją pasirinkti?

 

Susisiek su mumis ir tapk šunų mylėtojų bendruomenės nariu – Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centras visada laukia entuziastingų kinologijos savanorių!

Mokymo centras siūlo įgyvendinti savo idėjas labai kūrybingoje ir socialiai atsakingoje veikloje – kartu su šunų mylėtojų bendruomene organizuoti renginius vaikų ugdymo įstaigose, organizuoti programas šunų parodose, pramogas ir edukacinius užsiėmimus vaikų vasaros stovyklose, bendruomenių šventėse bei festivaliuose.

Visa tai ne tik įdomu ir naudinga, bet ir labai reikalinga, nes savanorystė yra brandžios visuomenės ženklas, o kinologinė savanorystė be viso kito atspindi ir brandų visuomenės požiūrį į gyvūnus.

Būk vienas tų, kurie ne tik myli gyvūnus ar jais žavisi, bet žino ir gali kitus pamokyti, kaip juos prižiūrėti, auklėti, pasirūpinti gyvūnų gerove.

Laukiame anketos e.paštu savanoriai@kinologija.lt

Tel. 8 5 267 52 64.