2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Ar reikia registruotis klube, norint dalyvauti parodoje?

Įsigijome šuniuką su kilmės dokumentais. Norime su juo dalyvauti šunų parodose. Ar tiesa, kad pirmiausia turime įstoti į kokį nors šunų mylėtojų klubą, o tik po to registruotis į parodą.

Pagal savo gyvenamąją vietą pirmiausia registruokitės regiono arba savo šuns veislės mylėtojų klube. Klubų sąrašas ir koordinatės: https://archyvas.kinologija.lt/?page_id=626&lan=ltu/

Užsiregistravę klube, gausite informaciją apie šunų parodų vertinimo tvarką, suteikiamus titulus, dalyviams keliamus reikalavimus, būsimų parodų datas, teisėjus ir kt.

Registruotis į parodą būtina iš anksto – šuo pagal savo veislę, amžių ir lytį turi būti įtrauktas į parodos dalyvių katalogą.

Parodoje šunys varžosi šiose klasėse: mažylių kl. – nuo 6-9 mėn.; jaunimo kl. – nuo 9-18 mėn.; pereinamoji kl. – nuo 15-24 mėn.; atviroji kl. – nuo 15 mėn.; darbinė kl. – nuo 15 mėn. (privalomi darbiniai diplomai); čempionų kl. – nuo 15 mėn. (registruojama pateikus tarpt. arba šalies čempiono diplomą); veteranų kl. – nuo 8 metų.

S.Valujevos nuotr.