2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Paskaita apie šunis sudomino kauniečius

Balandžio 11-ąją gyvūnų mylėtojai dalyvavo Mokymo centro paskaitoje Kaune „Kaip išsirinkti tinkamiausią šunį?“.

 

„Kinologinis švietimas labiau sukoncentruotas Vilniuje. Smagu, kad jis plečiasi ir į kitus miestus“, – po paskaitos anketoje parašė klausytoja.

Į klausimą, ar paskaita patenkino lūkesčius, klausytojai atsakė teigiamai. Jie gerai įvertino lektorės Ugnės Nedzinskaitės pastangas ir taiklų humorą.

Vienintelis, ko pasigedo paskaitos dalyviai, – išankstinės informacijos. Pasistengsime šią klaidą ištaisyti ir aktyviau kviesti kauniečius į paskaitas.

Už suteiktą jaukią salę dėkojame Kauno šv. Jurgio bažnyčios pranciškonams.

Ši vieta pasirinkta neatsitiktinai – pernai Pasaulinę gyvūnų globos, arba šv. Pranciškaus dieną, kauniečiai gražiai paminėjo būtent su pranciškonų vienuolija.

„Gyvūnai labai supratingi ir jautrūs. Jie taip pat yra visatos dalis, o gamta visų namai. Džiugu, kad žmonės atsakingai elgiasi su gyvūnais ir jie nėra paliekami likimo valiai…“ , – viename interviu sakė  šios bažnyčios kunigas Saulius Paulius Bytautas.

Prie naujo socialinio projekto – nemokamų kinologinių paskaitų Kauno apskrityje prisideda AB „Kauno grūdai“.

Ačiū šunų ėdalo „Quattro Delicatezza“ atstovams ir Ivetai Šikšniuvienei.

Primename: kita paskaita Kaune „Namai „pagal šunį“ balandžio 18 d. prasidės nuo 17.30 val. LSMU Veterinarijos akademijoje, Tilžės g. 18.

Myli šunis, patinka švietėjiška veikla, nori atlikti profesinę praktiką, turiningai praleisti laisvalaikį – prisijunk prie Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centro komandos!

e.paštas svietimas@kinologija.lt