2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Kauno vasara’2012 ir atrankinių antrasis etapas

Birželio 2-3 d. „Visuomenės harmonizavimo parke“ netoli Kauno kartu su Lietuvos kinologų mėgėjų sąjungos organizuota visų veislių šunų paroda įvyko Agility varžybos „Kauno vasara’2012“ ir atrankinių varžybų į 2012 m. Pasaulio Agility čempionatą antrasis etapas.

Varžyboms teisėjauti buvo pakviestas Čekijos Agility nacionalinės komandos vadovas Zdenek Spolek, garsus Agility sportininkas ir treneris.

Į varžybas užsiregistravo sportininkai iš Rusijos, Lenkijos, Latvijos. Gausiai dalyvavo ir mūsų šalies sportininkai, iš viso varžybų trasas išbandė 68 dalyviai.

Buvo organizuotos varžybos ir pradedantiesiems Agility sportininkams.Susumavus abiejų dienų atrankinių Agility varžybų rezultatus, išaiškėjo lyderiai.

Open Large klasėje lyderiu pripažintas Algirdas Valčiukas su borderkoliu Maeglin Giah („Nasrai“), surinkęs per abi varžybų dienas 131 reitingo tašką.

Nedaug nuo jo atsiliko Redas Masiulis su borderkoliu Turbo („Iltys“), surinkęs 125 tšk. Asta Vitartaitė su borderkoliu surinko 96 tšk., o Rima Dambrauskaitė su ryzenšnauceriu – 92 tšk. Penktą vietą pagal bendrą taškų sumą (86 tšk.) užėmė viešnia iš Latvijos Svetlana Kreslina su borderkoliu.

Open Medium klasės varžybų rezultatai abi dienas buvo palankūs Lietuvos atstovėms: pirmoji vieta atiteko Gabrielei Fokaitei su bigliu (131 tšk.), antroji – Linai Nemajūnaitei su šelčiu (111 tšk.), trečioji – Latvijos sportininkei Rutai Gardai (110 tšk.).

Open Small klasėje, susumavus abiejų dienų rezultatus, fortūna buvo palankesnė svečiams iš užsienio, kurių dauguma startavo su šelčiais.

Pirmąją vietą užėmė Maria Tomilova (165 tšk.), antrąją – Svetlana Kreslina (158 tšk.), o trečiąją – Lietuvos atstovė Vilija Snorkienė su šelčiu Jangu.

Birželio 2- 3 d. Agility varžybų rezultatai: http://www.nasrai.com/agility/rezultatai/

Klubo „Nasrai“ arch. nuotr.