2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

ŠUNS DIENA LT kviečia į svečius!

Nuo šiandien, 2019 m. balandžio 24-osios, šunų mylėtojus kviečiame užsukti į dar vieną Lietuvos kinologų draugijos tinklapį!

Šuns diena tebūnie naujojo LKD tinklapio www.sunsdiena.lt gimtadienis.

Minėti Šuns dieną visoje šalyje 2016 metais šunų mylėtojus pakvietė Lietuvos kinologų draugija. Šiemet ši diena bus minima jau ketvirtą kartą.

Kasmet Šuns dienos idėja vis kita. Pirmaisiais metais buvo „Socialus ir socializuotas miesto šuo“; antraisiais – „Kolega“ šuo – pozityvas darbe“. Dar kitais – „ŠUO IR AŠ: mokau ir mokausi“, o šiemet – „ŠUO IR AŠ: laikas kartu“.

Šunų šeimininkų atsakomybė, gyvūnų gerovė, aktyvus laisvalaikis su augintiniais, tinkama priežiūra, pasiekimai šunų parodose ir varžybose – kartu su jumis mes kuriame gyvūnus mylinčią šalį!

Todėl šunų augintojų dėmesio ir toliau tikisi dar du Lietuvos kinologų draugijos tinklapiai: www.kinologija.ltwww.mesirsunys.lt bei tinklaraštis http://meile-laksto-keturiomis-kojomis.blogspot.com/

Rašykite mums, dalinkitės savo idėjomis – užsukite pas mus į svečius!

INFORMACIJA APIE ŠUNS DIENOS RENGINIUS.

I.Klimavičienės nuotr