2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Veislynas „Iš Rojaus slėnio“

Rotveilerių veislynas IŠ ROJAUS SLĖNIO – pirmasis oficialiai įregistruotas LKD veislynas Lietuvoje, o pirmasis rotveileris mūsų šeimoje atsirado 1986 metais – pakerėjo savo nuostabiu charakteriu, tvirta išvaizda.

 

2011 metais veislynas atšventė  25  metų jubiliejų.

Pavadinimas IŠ ROJAUS SLĖNIO kilo iš nuostabios sodybos, kurią įsigijome ieškodami geresnių sąlygų savo augintiniams.

Visuomet stengiamės, planuojame kergimus , todėl dažniausia su savo kalėmis keliaujame į Vokietiją, rotveilerių veislės gimtinę, kad Lietuvos rotveileriai išsiskirtų savo grožiu ir išsaugotų pačias geriausias charakterio savybes.

Nuo veislyno įkūrimo iki 2011 m.  skaičiuojame septintą genetinę kartą.

Begalinė meilė šiai veislei ir noras išveisti tobulą rotveilerį padovanojo  mums daug gražių augintinių, kurie sėkmingai naudojami veisiant ir skina laurus parodose visame pasaulyje.

Jie tapo daugelio šalių čempionais,  prizinių vietų laimėtojais.

Paskutiniai didžiausi mūsų  veislyno šunų laimėjimai: 2010 m. Italijoje Pasaulinėje rotveilerių parodoje  (virš 400 šunų) Gama iš Rojaus Slėnio  jaunimo kl. laimėjo 3 vietą , o 2011 m. – atviros kl.

Nugalėtoja tarp 34 konkurentų. Ismey iš Rojaus Slėnio  tapo pasaulio jaunimo nugalėtoju  “IFR Young  World Winner 2011”.

Esame be galo laimingi turėdami tokius nuostabius draugus, ištikimus palydovus ir sargus – rotveilerius.

Todėl ir toliau stengsimės ir sieksime, kad rotveileriai IŠ ROJAUS SLĖNIO džiugintų visus bei taptų pačiais geriausiais Jūsų draugais.

Veislyno nuotr.