2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Jau greit: 3 tarptautinės parodos Vilniuje

Pirmąjį kovo savaitgalį šunų mylėtojai ir vėl susitiks tarptautinėse šunų parodose Vilniuje.

 

Bemaž 2000 šunų kovo 2, 3, 4 d. dalyvaus Lietuvos kinologų draugijos organizuojamose parodose Parodų ir kongresų centre Litexpo Vilniuje.

Į parodą užsiregistravo Švedijos, Suomijos, Norvegijos, Lenkijos, Estijos, Latvijos, Rusijos, Ukrainos, Baltarusijos, Čekijos ir, be abejo, Lietuvos šunų mylėtojai.

Tarp kelių šimtų šunų veislių pamatysime ir gana egzotiškų šunų: Maremano – Abrucio aviganius, Istrijos šiurkščiaplaukius skalikus, italų šiurkščiaplaukius skalikus, Šikoku, austrų skalikus, Tailando Bangkaew šunis ir kitas retenybės, kurių bus tik vienetai.

Užtat auksaspalvių  retriverių registruota net 45, kavalieriaus Karaliaus Karolio spanielių – 39, Labradoro retriverių – 38, šelčių – 35, nykštukinių pinčerių –35, papijonų – 29.

Visas tris parodos dienas šunų ekspertizė ringuose Litexpo 3, 4, 5 salėse  prasidės 10 valandą. Gražiausių šunų rinkimai ir konkursai planuojami nuo 15.00 val. ir tęsis iki 18.00 valandos.

Trečioje Litexpo salėje, LKD Mokymo centro stende, visas parodos dienas vyks edukacinė – pramoginė  programa „Pavasaris su šunimis“: respublikinio vaikų kūrybos konkurso „Dubenėlis svajonių šuniukui“ paroda, švietėjiški užsiėmimai ir žaidimai vaikams, kūrybinės dirbtuvės.

Litexpo 4 salėje kaip visada veiks didelė zoologijos prekių mugė, kur bus galima ne tik įsigyti reikmenų ar ėdalo savo augintiniui, bet ir pasikonsultuoti šunų mitybos, priežiūros klausimais.

Jeigu nuspręsite į parodą atvykti su savo augintiniu, nepamirškite pasiimti galiojančią šuns sveikatos pažymą, o jūsų augintinis būtinai turi būti paženklintas mikroschema.

Bilietai bus parduodami parodos dieną Litexpo kasose.

Suaugusiems bilietas kainuos 7 eurus, studentams ir senjorams – 3 eurus, o ikimokyklinio amžiaus vaikai į parodą kviečiami nemokamai.

Vilniečiams ir sostinės svečiams tai puiki proga pamatyti puikiai organizuotas tarptautines šunų parodas, nes iki metų pabaigos Lietuvos kinologų draugijos tarptautinės šunų parodos „persikels“ į Molėtus (gegužės pabaiga) ir Druskininkus (rugpjūčio pradžia).

Sostinė laukia ir kviečia šunų augintojus susitikti parodose!

Pagrindinis parodų rėmėjas NATURE’S PROTECTION.

Daugiau informacijos www.kinologija.lt

Inesos Klimavičienės nuotr.