2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Skaitymo džiaugsmas kartu su Skipiu

Gyvūnų mylėtojų šventėje prie Baltojo tilto – staigmenos: atsinešę knygelę apie gyvūnus, išsikeisite ją į kitą knygą ir dar gausite dovanų!

 

„Vietos užteks mums abiem… Lieku šalia bičiulės ir neketinu trauktis. Šeimininkė atsidūsta, paskui nusišypso ir ištaria: „Tegul tas šuo pasilieka…“, – tokia yra „Mopso Karlo istorijos“ pabaiga.

Vaikai, o jūs ar mėgstate knygas apie gyvūnus? Galbūt net skaitėte mopsiuko Karlo istoriją?

Jei turite knygelių apie gyvūnus ir norite jomis pasidalinti, atsineškite į Gyvūnų globos dienos šventę Vilniuje prie Baltojo tilto.

Rugsėjo 30 dieną nuo 12.00-15.00 val. čia rasite baltą namelį – SKIPIO BIBLIOTEKĄ!

Šią biblioteką globoja Lietuvos nacionalinė M.Mažvydo biblioteka – Vaikų literatūros skyrius jums jau paruošė įdomių knygelių.

SKIPIO BIBLIOTEKA rūpinasi ir Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centro komanda, ji džiaugiasi  knygeles mylinčiais, gyvūnais besidominčiais vaikais.

Kiekvienas, į šventę atsinešęs knygelę ir palikęs SKIPIO BIBLIOTEKOJE bei pasiėmęs kitą, jam patikusią knygą, gaus dovanėlę. Skaityti ir mainytis juk taip smagu!

Skaityk, mainykis, tapk mūsų draugu – pažinkime ir pamilkime gyvūnus.

Guodos Kavaliauskaitės nuotr.