2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Mūsų augintiniai to nusipelnė

Atverti savo restorano duris ir pasiskelbti, kad esate draugiški gyvūnams, tik pusė darbo. Visai kas kita – sukurti meniu šunims ir nepabijoti nerti į „šuniškų“ restoranų biznį…

 

Druskininkai. Vienas gražiausių Lietuvos kurortų. Sveikatinimo paslaugos. Vandens, slidinėjimo ir kitokios aktyvios pramogos.

Ką dar įdomaus, kitoniško gali pasiūlyti kurorto svečiams? Apie tai turbūt galvoja ne vienas kurorto verslininkas.

Tokios mintys nedavė ramybės ir Linui Jablonskui, restorano „The House“ šeimininkui.

„Mintis sukurti ir pasiūlyti meniu šunims kilo dėl to, kad Druskininkuose kasmet rugpjūčio pradžioje vyksta didelės tarptautinės šunų parodos. Ir vyksta jos net keletą dienų, – apie naują idėją pasakoja Linas Jablonskas. – Metai po metų tomis rugpjūčio dienomis ir ne tik tuo metu, kai vyksta parodos, mūsų restorane gausiai lankosi žmonės su šunimis. Mūsų svečiai tuomet savo šunims užsakinėdavo kepsnius ir kitokius patiekalus. Nuo to viskas ir prasidėjo. Patys šunų mylėtojai pasufleravo mums naują idėją“.

Linas, be abejo, domėjosi, ar kas nors iš Lietuvos maitinimo įstaigų siūlo atskirą, specialų meniu šunimis, ar tai populiaru užsienyje.

„Sužinojau, kad Lietuvoje kol kas tokio meniu nėra, niekas neišdrįso to padaryti, o mes ėmėme ir padarėme. Atsirado bendraminčių, turėjau su kuo pasikonsultuoti. Žingsnis po žingsnio atsirado meniu šunims“, – pasakojo restorano savininkas.

Į klausimą, ar jis pats turi šunį, restorano šeimininkas atsako viltingai: „Penkerius metus turėjau prancūzų buldogų kalytę ir nors šiuo metu  augintinio neturiu, bet planuose jis tikrai yra ir bus!“.

Linas Jablonskas šunų meniu, kurį galbūt ateityje degustuos ir jo augintinis ar augintinė, vadina išskirtiniu: „Visi valgiai, na, nesinori sakyti ėdalas (Juokiasi), yra sveiki, kokybiški, tinkamai subalansuoti.

Tai ir mėsytė „pagal RAW“, ir dviejų rūšių sausas maistas, ir įvairūs begrūdžiai skanėstai, ir, žinoma, vakarėlio kulminacijai – šuniškas alus“.

Sutikite: skamba patraukliai ir labai šiuolaikiškai. Smagu, nes mūsų augintiniai to tikrai nusipelnė.

THE HOUSE nuotraukos