2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Šuns etiketas draugiškose vietose

Kad miestas ir miestiečiai pamiltų mūsų šunis, turime laikytis tam tikrų taisyklių. Kokių ir kodėl?

 

Šia tema galima daug diskutuoti ir kiekvienas šuns mylėtojas savaip bus teisus.

Tačiau smalsu sužinoti, o kokios yra bendrosios, klasikinės, „šuniško etiketo“ taisyklės?

Apie tai ir dar daugiau balandžio 24-osios – ŠUNS DIENOS – proga su jumis nori pasikalbėti Aira Tumėnaitė ir Milda Buknatytė.

VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos” kviečia jus su savo augintiniais į kavinę „Mano guru” (Vilniaus g. 22/1, Vilnius) ne tik pasiklausyti paskaitos „Šuns etiketas draugiškose gyvūnams vietose”, bet ir pasidalyti savo patirtimi, pabendrauti.

Susitikimo metu bus kalbama apie gyvūnams draugiškas vietas ir šuns etiketą.

„Žvilgtelėsime ne tik į draugiškas gyvūnams vietas Lietuvoje, bet ir pasaulyje. Sužinosite, kokių taisyklių privalo laikytis kiekvienas mandagus šuo bei kuo turėtų pasirūpinti šeimininkas, kad jo ir augintinio išvyka į restoraną būtų malonu prisiminti“, – sako susitikimo sumanytojos.

Atėjusių į paskaitą 20 pirmųjų klausytojų laukia siurprizas. Koks? Sužinosite iš savo augintinių…

Nepamirškite: balandžio 24 d., sekmadienį, nuo 16 val. renkamės kavinėje „Mano guru”! O jeigu su savo augintiniu nuspręsite pasirinkti kitą vietą, užmeskite akį į kavinių ir restoranų sąrašą, jis išties netrumpas – apsilankius šiose svetingose vietose mums belieka palikti apie savo augintinius kuo maloniausią įspūdį.

Ant draugiškų kavinių durų netrukus atsiras ŠUNS DIENOS lipdukai,  jau pakeliui ir dubenėliai šunims – susitikime!