2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Jaunieji vedliai 2015

Baigiantis metams Jaunųjų vedlių klubas kaip visada susumavo rezultatus ir išrinko pačius geriausius 2015 metų jaunuosius Lietuvos vedlius.

 

Geriausia metų vedle tapo vilnietė moksleivė Vakarė Daunaravičiūtė, antra – Viltė Šokaitytė, trečia – Augusta R. Močiulskytė.

„Šie metai Jaunųjų vedlių klubui nebuvo lengvi, bet ateinančiais metais linkiu visiems darnos, draugiškumo, nuoširdaus bendravimo. Linkiu džiaugtis ne tik savo, bet ir kitų pasiekimais – juk pergalė vienumoje ne tokia saldi kaip drauge pasiektos pergalės, draugų pripažinimas bei palaikymas. Ir ne taškai svarbiausi, bet pagarba, pasitikėjimas vienas kitu. Linkiu sėkmingų startų Naujaisiais metais“, – teikdama rėmėjų dovanas jauniesiems vedliams sakė Jaunųjų vedlių klubo prezidentė Augustė Daukšienė.

Pagrindinis geriausių Lietuvos Jaunųjų vedlių iškilmių rėmėjas ir šį kartą buvo „Royal Canin Lietuva“. Vedliams prizus taip pat įsteigė Lietuvos kinologų draugija, Grožio ir estetikos centras „Okeanija“,  Lietuvos taksų mylėtojų klubas, leidykla „Alma Littera“, šunų grožio salonas „Pet Styl“. Vedliai savo augintiniams taip pat gavo dovanų „Starfares care line“ kosmetikos.

Litexpo kongresų ir parodų centre vedliai dvi dienas varžėsi ir tradiciniuose Jaunųjų vedlių konkursuose.

Gruodžio 19 d. tarptautinėje šunų parodoje „Vilniaus žiema 2015“ finaliniam jaunųjų vedlių konkursui teisėjavo ekspertas iš Švedijos Sjoerd Jobse.

Eksperto nuomone, tarp 41 į konkursą užsiregistravo jaunojo vedlio geriausiai pasirodė Viltė Šokaitytė, antrąją vietą jis skyrė Vakarei Daunaravičiūtei, trečiąją – Emilijai Pilipuitei.

Gruodžio 20 dieną jaunieji vedliai dalyvavo 2015 m. Jaunųjų vedlių čempionate, jiems teisėjavo šiaulietė Beruta Simėnienė.

Finaliniame konkurse nugalėjo Emilija Burdulytė, antra buvo Emilija Pilipuitė, trečia – Vakarė Daunaravičiūtė.

Tarp suaugusiųjų vedlių abi parodos nepralenkiama buvo vilnietė Goda Šulcaitė.

Daugiau informacijos ir nuotraukų: https://www.facebook.com/Junior-Handler-Club-of-Lithuania-137658216286154/?fref=ts


G.Kavaliauskaitės ir St.Barausko nuotr.