2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Čempionų čempionatas 2019: sveikiname visus dalyvius!

Berno zenenhunas, garbanotasis bišonas, niūfaundlendas ir samojedas – gražiausių Lietuvos čempionų čempionato ketvertukas.

 

Kad galėtų varžytis 2019 metų Lietuvos šunų čempionų čempionate, pretendentai turėjo įveikti atranką, kuri vyko praėjusių metų gruodžio 21 d. tarptautinės šunų parodos metu Vilniuje, Litexpo.

Į Čempionatą iš 98 puikių šunų buvo atrinkti 32 dalyviai.

Teisėjauti Čempionate į Vilnių atvyko patyrę tarptautiniai šunų grožio konkursų teisėjai – Lisbeth Mach iš Šveicarijos, Hans van den Berg iš Olandijos, Otakar Vondrous iš Čekijos.

 

Lietuvos šunų čempionų čempiono titulą jie suteikė Berno zenenhundui Benny Hill z Gorzyckiej Zagrody (sav. E.Radzevičienė ir R.Leonavičienė).

 

Vicečempiono titulą laimėjo garbanotasis bišonas Tauro Misoko (sav. J.Januškauskaitė – Plungė).

Į gražiausiųjų ketvertuką taip pat pateko niūfaundlendas Dreaming With The Divergent Juoda Svaja (sav. M.Racinienė ir E.Borisova) ir samojedas Klajoklių Šuo You Rock My World (sav. D.Mickienė).

Šie keturi šunys ir šeši Lietuvos TOP šunys sausio 19 d. dalyvaus tradiciniame Baltijos šunų čempionate Taline, Estijoje, kur teisėjaus Carla Molinari (Portugalija), Claudio de Giuliani (Italija), Paul Stanton (Švedija).

Sveikiname ir linkime sėkmės!

Stasio Barausko nuotr.

Daugiau apie čempioantą čia.