2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Pipirai, šuo ir knyga Kauno apskr. viešojoje bibliotekoje

Balandžio 24 d. Kauno apskrities viešoji biblioteka svetingai atvers duris šunims ir jų šeimininkams.

 

Laba diena,
aš – Pipiras. Po ilgų diskusijų, atrankų, fotosesijų, grožio konkursų ir protų kovų man buvo suteikta itin atsakinga misija – tapti šių metų Šuns dienos Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje ambasadoriumi.

Todėl prašau nenustebti, jeigu balandžio 24 d., pirmadienį, mane sutiksite garbingai atliekant savo pareigas bibliotekos koridoriuose.

Prašau jūsų visų nepalikti manęs vieno tokią gražią dieną, kuomet turėsime net dvi šventes: Nacionalinės Lietuvos bibliotekų savaitės atidarymą ir antrą kartą Lietuvoje organizuojamą Šuns dieną, kurios akcentas šiais metais – „kolega“ šuo, ir kviečiu visus mano draugų šeimininkus į darbą atvykti ne vienus!

Esu draugiškas, komunikabilus, todėl labai norėčiau susipažinti, pabendrauti ir apsikeisti skanukais, o dvikojų draugų, kuriems šuns draugystė dar nėra gerai pažįstama, labai prašau nepykti ir siūlau jaukias pažinties akimirkas ir įdomius pasakojimus apie mano beglobius draugus, dar neatradusius savo šeimininkų ir šiltų namų.

Man nusišypsojo laimė – prieš šešerius metus aš buvau išgelbėtas! Todėl dar kartą siūlau bibliotekos kolektyvui ir lankytojams šią dieną praleisti kartu.

Nebijokite užsukti ir pasilabinti!

Jeigu dar liko neaiškumų dėl būsimos Šuns dienos – daugiau informacijos organizatorių puslapyje: https://archyvas.kinologija.lt/?cat=104&lan=ltu.

Taip pat nepamirškime, jog tokią dieną turime būti itin atsakingi: https://archyvas.kinologija.lt/?p=39284&lan=ltu.

Tiems, kurie geriausio draugo pašonėje dar neturi, savaitgalį siūlau pasimėgauti puikiais skaitiniais apie kelis gerai žinomus mano draugus:

Lesė (Erico Knighto „Lesė grįžta“),
Bobas (Agathos Christie „Nebylus liudytojas“),
Bakas (Jacko Londono „Protėvių šauksmas“),
Dingas (Jules‘o Verne‘o „Penkiolikos metų kapitonas“),
Laska (Levo Tolstojaus „Ana Karenina“).

Juk šuo ir knyga – puikaus savaitgalio garantas! Ne veltui liaudies išmintis sako, kad geriau šuo aviganis, nei draugas avigalvis.

Iki susimatymo pirmadienį Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje!

Vytautė Šapokaitė-Samulėnienė, Kauno apskr. viešosios bibliotekos Kultūros renginių organizatorė