2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

„Mūsų gyvūnai“ – TV3 eteryje

Nuo šiol kiekvieną šeštadienio rytą – laida gyvūnų augintojams ir mylėtojams „Mūsų gyvūnai“ per TV3.

 

Laidoje „Mūsų gyvūnai“ apsilankysite tarptautiniuose renginiuose, vykusiuose praėjusių metų pabaigoje Vilniuje – laidos kūrėja ir vedėja Rasa Eilunavičienė papasakos apie Lietuvos kinologų draugijos organizuotas šunų parodas „Kalėdų taurė“ ir „Vilniaus žiema“.

Patars, kaip tarp daugybės parodos dalyvių surasti jums patinkančios veislės atstovus.

Taip pat matysite trumpą interviu su vienuole seserimi Irina, atvežusia į parodą šunį iš vienuolyno Baltarusijoje.

Savo įspūdžiais pasidalins tarptautinės kategorijos šunų ekspertai ir kiti specialistai, išvysite pačius gražiausius keturkojus – Best in show konkurso nugalėtojus.

Kaip ir anksčiau savo rodytose laidose žurnalistė R. Eilunavičienė skirs daug dėmesio ir kitiems gyvūnams. Laida žada būti ne tik smagi, bet ir naudinga.

O šį kartą laidoje spurdės žiemiški paukšteliai. Svilikai, kėkštai, didžiosios zylės, žaliukės, bukučiai – tai tik dalis paukščių, kasdien lankančių laidos vedėjos namo kieme pakabintą lesyklėlę.

Kaip ir kuo lesinti, kad sparnuotų svečių sulauktumėt ir jūs, sužinokite sausio 5 d., 9.00 val. per TV3 laidoje „Mūsų gyvūnai“.

Sausio 5 d. laidos įrašas per TV 3: http://www.tv3play.lt/
http://www.facebook.com/MusugyvunaiTV