2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

ŠUNS DIENOS organizatoriai ir draugai

Balandžio 24-ąją kartu su partneriais ir draugais „užkurkime“ ŠUNS DIENĄ ir pakvieskime šunų mylėtojus atsivesti augintinį į darbą!

 

 

Šventę jau antrus metus organizuoja Lietuvos kinologų draugija, vienijanti Lietuvos šunų mylėtojų klubus, kurianti kinologinę kultūrą Lietuvoje.

LKD Mokymo centras planuoja ir koordinuoja ŠUNS DIENOSrenginius.

Mokymo centras siekia stiprinti šunų augintojų kinologinę kultūrą, didinti šunų savininkų atsakomybę.

Šviečia visuomenę šunų pasirinkimo, priežiūros, auklėjimo, gerovės klausimais, didina visuomenės toleranciją šunų augintojams bei šunims.

 

 

Informacinis partneris

DELFI – pagrindinis naujienų portalas Lietuvoje.

 

 

 

Partneris

Royal Canin Lietuva – sveikos ir subalansuotos šunų mitybos ekspertai.

 

 

 

Šuns dienos draugai šią dieną švęs kartu ir rūpinsis dovanų lietumi…

 

Woof Cake - pirmoji kepyklėlė šunims Lietuvoje, kuri siūlo tortukus, pyragėlius, sausainius, keksiukus, ledus ir kitus išskirtinius skanėstus šunims.

 

 

 

 

Zoomaistas.lt – internetinė parduotuvė, kurioje pirkėjai gali įsigyti įvairių gamintojų maisto katėms, šunims, graužikams, paukščiams ir žuvims.

Galima įsigyti veterinarinės paskirties maisto šunims ir katėms bei nereceptinių veterinarinių prekių gyvūnų prevencijai ir gydymui. Siūlo didelį kraiko katėms pasirinkimą, tualetų dėžutes, skanėstus, boksus, guolius, draskykles, pavadėlius, kramtalus, žaislus bei daug kitų naminių gyvūnų priežiūrai reikalingų prekių. Prekės pristatomos visoje Lietuvoje per 1-2 darbo dienas.

 

Pet 24.lt – augintinių ekspertai – gyvūnų prekių parduotuvė, siūlanti didžiausią ZOO prekių pasirinkimą jūsų augintiniui geromis kainomis.

 

 

Gyvūnų gerovės iniciatyvos kvies visus apsilankyti kavinėse su augintiniu. Vietas, kurios yra draugiškos gyvūnams, rasite: www.draugiskigyvunams.lt. Balandžio 24 d.  bus skelbiamos kavinės, kurios suteiks 10% nuolaidą pietaujantiems su augintiniu.

 

 

 

 

Cat & Dog boutique-luxury-spa – šunų ir kačių grožio salonas. Laimingas augintinis – dar laimingesnis šeimininkas. Tuo įsitikinti Jums padės DOG and CAT šunų ir kačių grožio salonas Vilniuje, kuris siūlo puikias SPA procedūras, pramogas grožio salone ir nepriekaištingą išvaizdą jūsų augintiniams. www.dogandcat.lt

 

 

 

 

 

 

 

www.4dogs.lt elektroninė parduotuvė tikriems šunų mylėtojams. Kokybiškos prekės augintiniams ir jų šeimininkams. Didelis gaminių asortimentas: apranga, aksesuarai, žaislai, prekės kelionėms ir parodoms. 4dogs.lt žino, ko jūsų keturkojams draugams reikia labiausiai, padės jums tai išsirinkti.

 

 

 

 

 

PetCity augintinių centras – viskas po vienu stogu: veterinarijos klinika, gyvūnų prekių parduotuvė ir augintinių priežiūros salonas. Kviečia apsilankyti su savo augintiniais.

Pasirūpinti visais augintinių ir jų šeimininkų poreikiais – PetCity tikslas!

 

 

 

 

 

 

Vivid Vilnius - tai ekskursijų organizatorius, pristatantis pirmąją ir vienintelę ekskursiją su šunimis ir apie šunis „Šuniškų pėdelių keliais”. Ekskursijoje sužinosite daug įdomybių apie „nešunišką” šunų gyvenimą Vilniuje. O svarbiausia – į ekskursiją galite atsivesti savo keturkojus draugus.

Kiekvieno augintinio, atėjusio į balandžio 23 d. ekskursiją, laukia DOVANĖLĖS.

Užsakant ekskursiją grupei balandžio 24 dieną – ŠUNS DIENĄ – taikoma 20% nuolaida.

 

 

 

 

 

 

Norite tapti ŠUNS DIENOS dienos draugu?

Susisiekite lkd.suo@gmail.com ir švęskime drauge!