2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Tarptautinėse parodose 1530 šunų

Lietuvos kinologų draugija parodų ir kongresų centre Litexpo kovo 4-5 d. organizuoja tarptautines šunų parodas „Lietuvos nugalėtojas 2017″ ir „Vilniaus taurė 2017.

 

Europos šalių kinologai į tarptautines parodas Vilniuje registravo 1530 šunų.

Dvidešimtyje ringų Kanados, Vokietijos, Suomijos, Austrijos, Turkijos ir kitų šalių tarptautiniai teisėjai vertins 227 šunų veislių atstovus ir rinks pačius gražiausius šunis.

Pirmąją parodos dieną, šeštadienį, gražiausius parodos šunis Best in Show konkurse rinks Horstas Kliebensteinas. Patyręs tarptautinis ekspertas iš Vokietijos jau teisėjavo daugiau kaip 40 pasaulio šalių, visų šunų veislių teisėjo patirtis – 27 metai. Daug metų jis buvo ir Tarptautinės kinologų federacijos (FCI) teisėjų kolegijos pirmininkas.

Šunų ekspertizė ringuose prasidės 10.00 val. ir tęsis iki 15.00 valandos, po to trečioje Litexpo salėje startuos jaunųjų vedlių, porų, veislynų konkursai bei pačių gražiausių šunų rinkimai.

Nuo 10.00 iki 14.00 val. LKD Mokymo centras kvies parodos lankytojus į 3-iąją salę, kurs vyks pramoginė edukacinė programa: dresuotų šunų („Laukinė orchidėja“ – sekmadienį) ir Agility sportininkų (šeštadienį – „Abu2“, sekmadienį – „Nasrai“) pasirodymai, aktyvūs kinologiniai žaidimai vaikams, kūrybinės dirbtuvės šeimoms ir kitos pramogos.

Mokymo centro stende taip pat veiks respublikinio vaikų konkurso „Antkaklis svajonių šuniukui“ paroda. Pamatysite daugiau kaip 400 originalių darbelių – kviečiame balsuoti už labiausiai patikusius antkakliukus.

Mokymo centro komanda kartu su savanoriais šeštadienį dar susitiks su šunų mylėtojais „Kaziuko vaikų pasaulyje“ sostinės Katedros aikštėje, o pasibaigus tarptautinėms parodoms, kovo 6-7 d., besidomintieji kinologiniu švietimu rinksis į tarptautinę konferenciją „A Dog loving society: best practices and perspectives“.

Konferenciją, kaip ir tarptautines šunų parodas, organizuoja Lietuvos kinologų draugija, pastaraisiais metais daug dėmesio skirianti visuomenės švietimui ir gyvūnų gerovei.

Parodoje Litexpo veiks didelė zoologijos prekių mugė – galėsite įsigyti lauktuvių savo augintiniui, pasikonsultuoti su specialistais.

Įėjimo bilietai parduodami parodos dieną Litexpo kasose.

Suaugusiems – 5 EUR. Moksleiviams, studentams, senjorams, pateikusiems pažymėjimą – 2 EUR. Ikimokyklinio amžiaus vaikai įleidžiami nemokamai.

Informacija apie konkursus, ringus, veisles, teisėjus:  https://archyvas.kinologija.lt/?page_id=660&lan=ltu.