2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Savaitgalis su draugiškiausiais šunimis

Tarptautinė šunų paroda neįsivaizduojama be išradingos programos, kurią parengia LKD Mokymo centro (MC) komanda.

 

Kartu su kinologijos savanoriais jie suplanuoja edukaciją ir pramogas, iš anksto apgalvoja MC stendo koncepciją, sukuria dekoracijas, o parodos išvakarėse įrengia patį stendą.

Kovo 5-6 d. Litexpo vyksiančiose tarptautinėse šunų parodose jus kviečia Mokymo centro stendas „Savaitgalis su šunimis“.

Viena savaitgalio su šunimis naujovių – paskaita studentams ir dėstytojams.

Kovo 5 d. paskaitą „Kinologija ir edukacija. Technologinio ugdymo integravimas“ skaitys Vilniaus Ąžuolyno progimnazijos technologijų mokytoja, kinologijos savanorė Jolita Stapurevičiūtė.

O tuo metu jos mokiniai, taip pat kinologijos savanoriai, organizuos „Protų ringą“ ir patys varžysis „kinologiniame protmūšyje“.

„Šunys yra socialūs ir draugiški, o jų šeimininkai – drąsūs ir sumanūs. Todėl šunims ir šeimininkams organizuojame smagias varžybas. Šį kartą tai bus „Olimpinė trasa“ ir „Šunų ralis“, – sako varžybų organizatorė Karina Granat. Į varžybas dar galima registruotis – kviečiami visi!

Kuo užsiims mūsų vaikai Mokymo centro kūrybinėse dirbtuvėse? – dažnai klausia šunų parodos lankytojai. Atsakome: pasiūlymų jūsų vaikams turime daug!  Jie galės daryti šuniukų kaukes, kurti 3D atvirukus, suvenyrus, dalyvauti projekte „Benas ir Skipis“. Ir visa tai, kaip ir kitos Mokymo centro veiklos, bus nemokamai.

Kas nenorės kurti, galės pasigrožėti kitų kūryba – veiks paroda „Svajonių šuniukai“.

Šie Lietuvos pradinukų sukurti darbai buvo eksponuoti ir anksčiau. Kadangi sulaukė daug gražių atsiliepimų, „nusprendė sugrįžti“ atgal į Litexpo 3 salę, į jaukią Mokymo centro erdvę. Jiems galima, juk jie – svajonių šuniukai…

Kol sekmadienį Parodų centre vyks tarptautinė šunų paroda, sostinės Katedros aikštėje Mokymo centras ir šiauliečių dresūros mokykla „Laukinė orchidėja“ nuo 11.00 val. surengs pasirodymą „Su šunimis – smagiau“.

Ar nepamiršote: ateinantį savaitgalį šurmuliuos ir Kaziuko mugė! Katedros aikštėje mus rasite drauge su gerais bičiuliais – „Kaziuko vaikų pasaulio“ komanda.

 

Įėjimo bilietai parduodami parodos dieną „Litexpo“ kasose.

Suaugusiems – 5 EUR. Moksleiviams, studentams, senjorams, pateikusiems pažymėjimą – 2 EUR. Ikimokyklinio amžiaus vaikai įleidžiami nemokamai.

Informacija apie šunų parodos ringus, konkursus, gražiausio šuns rinkimus.