2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Elektroninis žurnalas apie šunų auklėjimą ir dresūrą

Kaip auklėti šuniuką nuo pirmųjų dienų, kai šis atsiranda jūsų namuose, ir visą jo gyvenimą. Kaip socializuoti šunį, kokiu maistu maitinti, kokių klaidų vengti…

Kaip išsirinkti tinkamą šunų veislę, sugebėti įvertinti savo galimybes ir tinkamai pasirengti šuns atėjimui į namus.

Taip pat šiame e. žurnale rasite daug atsakymų ir į kitus svarbius šunų auginimo bei auklėjimo klausimus: šuns agresija ir kita ydinga elgsena, šuns instinktai, šunų ir vaikų bendravimas, paprasti ir sudėtingesni dresūros elementai.

Šiame elektroniniame žurnale šunų veisėjai gali rasti naudingų patarimų ir filmuotos medžiagos apie šunų veisimą, šuniavimosi komplikacijas ir pan.

Pateikiama įdomių minčių apie gyvūnų globą, savininkų, auginančių šunis, atsakomybę prieš visuomenę.

Tinklapio straipsniuose neradę atsakymų šunų mylėtojai gali užduoti jiems rūpimus klausimus tiesiogiai, taip pat jie gali dalyvauti bendraminčių forume, kuriame ne tik sulauks naudingų patarimų, bet ir turės galimybę susirasti naujų draugų.

Atsižvelgdama į šunų mylėtojų poreikius, e. žurnalo kūrėja Kristen Moore jau ketverius metus kuria dog-obedience-training-review.com ir kviečia šunų mylėtojus savo pasiūlymais prisidėti prie jo tobulinimo.

Informacija pateikiama anglų kalba.

http://dog-obedience-training-review.com.

S.Valujevos nuotr.