2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Ramziui paminėti – biatlono čempionatas

Rugpjūčio 3 d. Vilniaus pasienio rinktinės teritorijoje vyks tradicinės biatlono su tarnybiniais šunimis varžybos „Ramziui paminėti“.

 

Valstybės sienos apsaugos tarnyba prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos jau tradiciškai kiekvieną pavasarį organizuoja kinologų biatlono su tarnybiniais šunimis varžybas, skirtas paminėti žuvusiam „keturkojui pareigūnui“ Ramziui.

Pagrindinis šių varžybų tikslas – skatinti tarnybos pareigūnus kinologus tobulinti profesinį pasirengimą, siekti geresnių jų darbo rezultatų, gilinti žinias ir taikyti jas praktiškai; nustatyti geriausius kinologus ir tarnybinius šunis; dalintis gerąja patirtimi ir, be abejo, populiarinti kinologo profesiją.

Varžybose gali dalyvauti komandos, sudarytos iš 3 dalyvių (kinologai, tiesiogiai dirbantys su šunimis) ir komandos vadovo (specialistas, atsakingas už kinologinę veiklą) bei atskiroje grupėje (vyrai ir moterys bus vertinami atskirai).

Organizatoriai taip pat maloniai kviečia dalyvauti pavienius civilius asmenis, kuriems registracijos dieną yra suėję 16 metų. Jūs galite ir esate kviečiami dalyvauti su savo šunimis individualioje įskaitoje.

Į biatlono čempionatą registruojama iki liepos 15 d. e.paštu kestutis.kriauciunas@vsat.vrm.lt.

Informacija teikiama e.paštu kestutis.kriauciunas@vsat.vrm.lt arba mob. 8 656 53 580.

Varžybos vyks Vilniaus pasienio rinktinės teritorijoje, Mickūnuose, Vilniaus rajone.

Biatlono čempionato nuostatai.

Registracijos anketa.