2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Klubai prašomi pateikti duomenis

Prašome klubų vadovų pateikti duomenis apie 2016 m. Pasaulinėje šunų parodoje ir Europos šunų čempionate laimėtus titulus.

Informuokite šunų savininkus, kad jie pateiktų KLUBUI duomenis apie savo šunis, jeigu šie 2016 m. Pasaulinėje šunų parodoje ir Europos šunų čempionate laimėjo nugalėtojo, jaunimo nugalėtojo, veteranų nug. titulus.

Taip pat prašome duomenų, jeigu šuo laimėjo prizines vietas mažylių, jaunimo, veteranų, FCI grupių, porų, veislynų konkursuose.

Laukiame informacijos tik Lietuvoje registruotų šunų, kurių savininkai – mūsų šalies gyventojai.

Pateikiant duomenis būtina nurodyti: šuns veislė, šuns dokumentuose įrašytas vardas, titulas (būtina prisegti diplomo kopiją), savininko vardas ir pavardė.

2016 m. Pasaulinės šunų parodos ir Europos šunų čempionato šunų nugalėtojų savininkai bus iškilmingai pagerbti Lietuvos šunų čempionų čempionate’2017, kuris vyks 2017 01 14 sostinės viešbutyje „Vilnius Grand Resort“.

Duomenis pateikite tik klubui, kurio nariai esate. KLUBAS suformuos savo narių – parodų nugalėtojų bendrą sąrašą ir pateiks jį LKD.