2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Susitiksime TAUTŲ MUGĖJE

LKD Mokymo centro komanda ir kinologijos savanoriai rugsėjo 18 d. kviečia visus į „Sekmadienio šunybes“ Katedros aikštėje!

Kinologinio švietimo būdų gali būti pačių įvairiausių – pradedant susitikimais vaikų ugdymo įstaigose, baigiant respublikinio masto renginiais.

Šį kartą Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centro komanda kviečia visus į „Sekmadienio šunybes“.

Rugsėjo 18 dieną, sekmadienį, nuo 12.00 val. mus rasite sostinės Katedros aikštėje kartu su mūsų bičiuliais – NAISIŲ VASAROS FESTIVALIŲ organizatoriais.

Katedros aikštėje „naisiečiai“ pristatys mažąsias Lietuvos kultūros sostines, o mes, šunų mylėtojai, paįvairinsime net tris dienas (!) truksiančią jų programą… šunybėmis!

Jau suplanuota puikiai išauklėtų šunų programa – belgų aviganis Rakštis ir bulterjeras Kidas atvyks pasirodyti net iš Šiaulių (dresūros mokykla „Laukinė orchidėja“).

Vaikams ir jų tėveliams jau parengtos kūrybinės Beno ir Skipio užduotys. Jeigu nežinote, kas jie tokie, bus proga susipažinti. Kaip visada vyks konkursai ir smagūs žaidimai.

Šunų augintojams taip pat pristatysime Mokymo centro veiklas, projektą „Geltonasis kaspinas“, būsimos gyvūnų globos šventės programą. Ši šventė vyks spalio 8 d. Vilniuje prie Baltojo tilto.

Jeigu į „Sekmadienio šunybes“ ateisite su augintiniu, pasirūpinkite savo gyvūno gerove ir aplinkinių saugumu, nepamirškite augintinio sveikatos pažymos.