2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Druskininkų kinologai kviečia į šventę!

Spalio 3-4 d. ir didelius, ir mažus džiugins šunų mylėtojų šventė, šunų sporto varžybos ir konkursai Dzūkijoje!

 

Kiekvienais metais spalio 4-ąją visame pasaulyje minima Pasaulinė gyvūnų globos diena. Jos misija – pagerbti visas gyvybės formas, padėkoti gyvūnams už jų svarbą žmonių gyvenime.

Pasaulinę gyvūnų dieną švenčia visų nacijų, religijų, politinių pažiūrų ir ideologijos žmonės, kuriems rūpi gyvūnai. Ši ypatinga šventė spalio 3 – 4 d. bus minima ir Druskininkuose.

Visą savaitgalį ir didelius, ir mažus džiugins, stebins, žavės bei įtrauks daugybė veiklų bei pasirodymų.

Jūsų lauks kraują kaitinančios šunų jėgos sporto varžybos; pažintis su stipriausiais Lietuvoje ir visoje Europoje keturkojais sportininkais.

Vyks mažylių lenktynės, kuriose varžysis šuniukai iki 1 metų amžiaus; mankšta su šunimis, kurios metu kvalifikuoti treneriai mokys, kaip sportą namuose paversti smagiu žaidimu, naudingu ne tik jums, bet ir jūsų keturkojui; dresuotų šunų pasirodymai.

Bus sukurta mažųjų kinologų erdvė, kurioje visi visi galės piešti, karpyti, žaisti, sužinoti daugiau apie saugų elgesį su gyvūnais.

Ir dar daugybė smagių ir įdomių dalykų.

Specialiais prizais bus apdovanoti aktyviausiai su augintiniais judėję iššūkio DRUSKININKŲ ŠUNYS – EIME Į LAUKĄ! laimėtojai.

Renginio metu žiūrovai, atvykę kartu su savo šunimis, turi užtikrinti savo augintinių ir kitų dalyvių saugumą. Visi šunys turi būti vedami su pavadėliais, būti paskiepyti ir, esant būtinybei, su antsnukiais. Taip pat prašome surinkti savo šunų išmatas.

Šventės vieta – Vienkiemių g. 3, Jaskonys, restorano ROMNESA teritorija.

Informacija apie renginį http://www.weightpulling.lt