2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Spalio 4-5 švęskime drauge!

Lietuvos kinologų draugija kviečia švęsti Tarptautinę gyvūnų globos dieną Vilniuje prie Baltojo tilto.

 

Jūs pamatysite šunų dresūros mokyklų programą, jaunųjų vedlių pasirodymą, šunų bei kačių mylėtojų organizacijų prezentacijas, susitiksite su gyvūnų globos organizacijų atstovais.

Vyks linksmi konkursai ir viktorinos, o prizų užteks visiems gyvūnų mylėtojams!

Ateikite! Dalyvaukite su savo augintiniais – drauge KURKIME GYVŪNUS MYLINČIĄ ŠALĮ!

Kūrybinėse dirbtuvėse kartu su savo vaikais galėsite kurti įdomius darbelius, taip pat galėsite konsultuotis su patyrusiais šunų ir kačių augintojais, veterinarijos gydytojais.

Nemokama edukacinė – pramoginė programa spalio 4 d. prie Baltojo tilto tęsis nuo 12.00 iki 15.00 val.

Spalio 5 d., sekmadienį, jūs laukiami su savo augintiniais Bernardinų bažnyčios šventoriuje (Maironio g. 10, Vilnius) – nuo 15.00 val. čia vyks naminių gyvūnų ir jų augintojų šventinės apeigos, bus pagerbtas ir prisimintas gyvūnų globėjas Šventasis Pranciškus.

 

Kaune Tarptautinės gyvūnų dienos minėjimas vyks spalio 4 d. nuo 10.30 val. Šv. Jurgio kankinio bažnyčioje ir Santakos parke.

Maloniai primename, kad šventėje sostinėje dalyvausiančių gyvūnų šeimininkai turi laikytis „Gyvūnų laikymo Vilniaus miesto savivaldybės teritorijoje taisyklių“.

Informaciniai rėmėjai: http://augintinis.lrytas.lt/prieziura/kurkime-gyvunus-mylincia-sali.htm

Daugiau informacijos – netrukus www.mesirsunys.lt

G.Vyšniauskaitės nuotr.