2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Jubiliejinė Biglių klubo paroda

Biglių klubas į jubiliejinę, dešimtąją, parodą sukvietė gausų būrį dalyvių – dalyvavo 45 bigliai iš Lietuvos, Lenkijos, Latvijos ir Rusijos.

 

Nuo pat pirmosios klubo parodos karštą 2007 m. rugpjūtį stengiamės, kad visos parodos taptų puikia proga išgirsti veislės specialistų nuomonę bei taptų galimybe visiems susitikti ir pasidžiaugti savo augintiniais.

Šįkart paroda vyko liepos 5 d. Plungėje ir buvo dedikuota biglių veislės tėvynei – Didžiajai Britanijai, kurioje jau XVIII a. medžiotojai dirbo su šiuolaikinių biglių protėviais.

Neatsitiktinai buvo pasirinkta ir parodos teisėja, kuri atvyko iš Anglijos – p. Dianna Spavin. Jos šeimai priklausančiame veislyne jau skaičiuojama trečioji biglių entuziastų ir tarptautinių teisėjų karta.

Specializuotos parodos nugalėtojai

Veislės nugalėtojas (BOB) ir Klubo nugalėtojas‘2014 (patinas) – Mano SUMMER THUNDER (sav. I. Venislovienė, Lietuva).

Geriausias priešingos lyties atstovas (BOS) ir Klubo jaunimo nugalėtojas‘2014 (kalė) – Simonaland MANGO-MANGO (sav. M. Semenova, Rusija).

Klubo nugalėtojas‘2014 (kalė) – Simonaland KENGA (sav. T. Turkova, Rusija).

Klubo jaunimo nugalėtojas‘2014 (patinas) – Simonaland MOONSHINER (sav. M. Semenova, Rusija).

Klubo veteranų nugalėtojas‘2014 ir gražiausias parodos veteranas (patinas) – Bournehouse MASTERCHEF OF DIALYNNE (sav. I. Venislovienė, Lietuva).

Klubo veteranų nugalėtojas‘2014 (kalė) – MERRY-GO-AROUND Charizma (sav. I. Venislovienė, Lietuva)

Gražiausias šuniukas (Best Baby) – DAKAR GO FAST OF Devizas (sav. M. Rašimaitė, Lietuva).

Gražiausia šunų pora – GARDE-CHASSE Su Charizma ir BON BON Su Charizma (sav. I. Venislovienė, Lietuva).

Geriausias veislynas – Absolutely Spotless (T. Budkowski, Lenkija).

Tradiciškai rinkome gražiausią parodos šunį, išveistą Lietuvoje. Juo tapo jauna ir perspektyvi kalytė AMBER Keturi Varomi (sav. R. Kareiva ir R. Černyš, Lietuva).

Biglių klubo informacija ir nuotr.