2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Tik Herkus

Veislyno „Tik Herkus“ savininkai: „Esame dėkingi likimui, kad būtent taip prasmingai pasisuko mūsų gyvenimas…“

Savo istoriją veislynas skaičiuoja nuo 1995 metų.

Tai – šeimos hobis. Mūsų profesijos visai nesusijusios su kinologija (gydytoja ir inžinierius-automatikas), bet meilė gyvūnams yra tokia stipri, kad leidžia mums siekti gerų rezultatų kinologijoje, susirasti draugų, keliauti, bendrauti ir būti laimingiems bendraminčių, auginančių šunis, apsuptyje.

Neįsivaizduojame gyvenimo be savo augintinių. Daugiau kaip 15 metų labai atsakingai ir sąžiningai veisiame auksaspalvius retriverius, o nuo 2010 – ųjų ir kavalieriaus karaliaus Karolio spanielius.

Mūsų veislyne išveisti šunys sėkmingai konkuruoja su geriausiais Europos šunų veislynais pasaulio ir Europos čempionatuose, klubinėse užsienio šunų parodose.

2000, 2002, 2004, 2006, 2007, 2009 metais „TIK HERKUS“ veislynas buvo pripažintas geriausiu auksaspalvių retriverių veislynu Lietuvoje.

Štai keletas mūsų išveistų auksaspalvių retriverių pasiekimų: 2001 m. Europos čempionatas Poznanėje – BRITANIS Herkus įvertintas puikiai čempionų klasėje; 2006 m. Europos čempionatas Helsinkyje – EUCALYPTUS Herkus – IV vieta čempionų klasėje; 2006 m. pasaulio čempionatas Poznanėje – GUTTA Herkus – atviroje klasėje III vieta iš 64 dalyvių.

Šie ir kiti mūsų išveistų šunų pasiekimai suteikia daug džiaugsmo, pasitikėjimo ir skatina eiti pirmyn.

Visi mūsų augintiniai gyvena kartu su mumis. Jų auksinės širdys ir ištikimos akys džiugina širdį ir įpareigoja.

Esame dėkingi likimui, kad būtent taip prasmingai pasisuko mūsų gyvenimas.

Dukra Agnė, visą vaikystę praleidusi šunų apsuptyje, taip pat neabejinga jiems – neabejojame, kad jos namuose kažkada taip pat atsiras augintinis.

Dėkojame visiems šuniukų šeimininkams už surastą laiką parodoms ir dresūrai, meilę bei rūpestį šunims.