2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Konkursas šunis mylintiems vaikams

Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centras kviečia vaikus dalyvauti konkurse „Žaislas svajonių šuniukui“.

 

Jau ketvirtus metus tęsiame respublikinį vaikų kūrybos konkursą „Svajonių šuniukas“. Iš pradžių vaikai kūrė patį svajonių šuniuką, vėliau – antkaklį ir dubenėlį svajonių šuniukui, o šiais metais kviečiame sukurti žaisliuką svajonių šuniukui!

Konkurse gali dalyvauti priešmokyklinių bei 1-5 klasių mokiniai.

Šiuo konkursu norime skatinti meilę gyvūnams, rūpestį ir globą, puoselėti vaikų kūrybiškumą.

Prieš pradedant kurti žaislus mokytojų prašytume papasakoti savo ugdytiniams, kodėl gyvūnai nori ir kodėl jiems reikia žaisti.

 

Iš ko kurti ir kaip dalyvauti?

Galima kurti vienetinius autorinius darbelius, taip pat žaislą gali gaminti visa klasė arba mokinių grupė.

Kurti galima iš medžio, modilino, keramikos, gamtos gėrybių, popieriaus, plastilino, odos ir kitų medžiagų. Jeigu žaisliukas turės sukūrimo istoriją arba pavadinimą, maloniai kviečiame tai užrašyti.

Visi žaisliukai keliaus į tarptautines šunų parodas Lietuvos parodų ir kongresų centre ir bus eksponuojami kovo 8, 9, 10 d. Litexpo trečioje salėje. Vaikai ir mokytojai, dalyvausiantys konkurse, bus įleidžiami į parodas nemokamai.

Kaip įprasta šunų parodose, darbelius vertins šunų parodos teisėjai; savo balsus už patinkančius kūrinėlius atiduos parodų dalyviai bei lankytojai.

Kiekvienam dalyviui Lietuvos kinologų draugija paruošė prizų ir rėmėjų – didžiausio gyvūnų prekių parduotuvių tinklo KIKA bei ATURE’S PROTECTION – dovanų.

Daugiausiai žiūrovų simpatijų sulaukę ir teisėjų nominacijas pelnę žaislų autoriai taip pat gaus dovanų.

Bus apdovanotas gražiausias visos klasės ar grupės sukurtas žaislas, bus  skirtos specialios nominacijos individualių darbų autoriams – išmaniausio, ekologiškiausio, tautiškiausio, originaliausio, spalvingiausio ir išradingiausio  darbelių kūrėjams.  Mokytojams – LKD Mokymo centro padėkos raštai.

Tai svarbu!

Žaisliukas gali būti bet kokio dydžio ir apimties. Prie kiekvieno žaislo prašome nurodyti autoriaus vardą, pavardę, amžių, klasę, mokyklą, mokytoją ir el. pašto adresą.

Konkurso dalyvių registracijos anketą prašome užpildyti iki 2019 02 22.

Registracija į konkursą: https://goo.gl/forms/mxFQKu6BnAZrnnSl2

Pačius kūrinėlius prašome pristatyti iki 2018 03 04 į LKD Mokymo centrą (Visorių g. 8, Vilnius) arba susisiekti dėl jų perdavimo.

Kūriniai autoriams gali būti grąžinami atskiru susitarimu, konkurso organizatoriai pasilieka teisę darbų negrąžinti.

Nugalėtojus paskelbsime 2019 m. kovo 15 d. tinklapyje www.mesirsunys.lt.

Informacija e.paštu: info@mesirsunys.lt