2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Lietuvių dobermanų sėkmė Italijoje

Rugsėjo 16-18 d. Italijoje, Val di Fiemme, Masi di Cavalese slidinėjimo kurorte įvyko tarptautinė Dobermanų klubo specializuota paroda.

 

Parodoje IDC 2016 šiemet dalyvavo rekordiškai daug šunų – 601 dobermanas iš viso pasaulio.

Šunis vertino garsūs teisėjai, šios veislės specialistai.

Hans Wiblishauseris iš Vokietijos, Attilio Polifrone iš Italijos, Norbert Daube iš Vokietijos, Barbara Zanieri iš Italijos, Tamas Dohoczki iš Vengrijos turėjo įvertinti šimtus puikiausių dobermanų veislės atstovų.

Jau tapo tradicija, kad dobermanų veislynas „Tikrai nauja“ iš Kauno kasmet dalyvauja su savo veisimo dobermanais vis kitoje šalyje organizuojamoje IDC parodoje.

Šiais metais Egidija bei Andrius Čečiai į parodą registravo tris savo iįveistus dobermanų veislės šunis: LUCKY LUCIANO TIKRAI NAUJA, TSAREVNA ITALIA TIKRAI NAUJA, BOMBARDIER TIKRAI NAUJA.

Konkurencija šioje parodoje be galo didelė, juk savo šunis čia atvyksta pademonstruoti geriausi pasaulio dobermanų veislynai.

Ir visi jie turi vienintelį tikslą – patekti su savo šunimi į finalą.

Pagal šios parodos reglamentą į parodos finalą patenka iš kiekvienos klasės po keturis tos klasės nugalėtojus.

Atrinktieji į finalą jau laikomi nugalėtojais, kokią vietą jie beužimtų.

Lietuvių veisimo, Lietuvoje gyvenantis dobermanų patinas Lucky Luciano Tikrai Nauja Dobermanų klubo specializuotose parodose dalyvauja nuo jaunimo klasės, net 6-tus metus paeiliui.

Jis ir vėl šeštą kartą pateko į šios prestižinės parodos finalą.

Tiek pasiekę, Andrius su Egidija nusprendė šiais metais LUCKY LUCIANO TIKRAI NAUJA registruoti į GARBĖS klasę, kurioje jų augintinis iškovojo garbingą antrąją vietą.

Šioje parodoje puikiai sekėsi ir kitiems Čečių augintiniams.

TSAREVNA ITALIA TIKRAI NAUJA čempionų klasėje buvo įvertinta puikiai.

Taip pat dalyvavo pats jauniausias šuniukų klasėje dobermanas BOMBARDIER TIKRAI NAUJA.

Šiam mažyliui tai buvo pirmoji, labai svarbi paroda. BOMBARDIER TIKRAI NAUJA yra labai perspektyvus dobermanas, jis nenusileido savo tėčiui Lucky Luciano Tikrai Nauja ir taip pat pateko į finalą.

BOMBARDIER TIKRAI NAUJA užėmė 3-iąją vietą.

Veislyno „Tikrai nauja“ inf. ir nuotraukos