2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Druskininkuose – tarptautinės parodos

Rugpjūčio 7-9 d. Druskininkų aerodromą vėl „okupuos“ šunų mylėtojai – Lietuvos kinologų draugija čia rengia tris tarptautines šunų parodas.

 

Iš įvairių Europos šalių atvykę šunų mylėtojai įsikurs Druskininkuose ir kurorto apylinkėse, kai kurie jų čia grįžta nebe pirmą kartą.

Šunų ekspertizė ringuose prasidės nuo 10.00 val. pagal iš anksto numatytą grafiką, kurį rasite informaciniame stende, o iki parodos likus porai dienų, ir šiame tinklapyje.

Kasdien tarptautinėje šunų parodoje varžysis net 2 000 dalyvių!

Nuo 15.00 val. didžiajame ringe startuos veislynų, šunų porų, šuniukų, veteranų ir kt. konkursai, o po jų – pačio gražiausio tos dienos šuns rinkimai. Bus renkami ne tik parodos nugalėtojai, bet ir geriausiai tą dieną pasirodę Lietuvos šunys.

Nugalėtojams paruoštos įspūdingos taurės, tarp jų – ir Druskininkų mero taurė.

Parodos žiūrovai galės stebėti šunų ekspertizę, įsitraukti į smagias, naudingas veiklas.

Šeimas su vaikais ir visus, kurie nori daugiau sužinoti apie šunis, kvies LKD Mokymo centro komanda kartu su kinologijos savanoriais.

Jie suplanavo edukacinius užsiėmimus apie saugų bendravimą su šunimis ir šunų priežiūrą. Galėsite pasikonsultuoti šunų įsigijimo (parodoje šuniukai neparduodami), pasirinkimo, auklėjimo klausimais.

Veiks kūrybinės dirbtuvės, kur vaikai visas parodos dienas galės kurti ir pramogauti, susitikti su bendraamžiais.

Nuo 11.00 val. Didžiajame ringe vyks dresuotų šunų ir kt. pasirodymai.

Šeštadienį savo gebėjimus demonstruos šunų jėgos sporto atstovai, vyks komandinės jaunųjų vedlių varžybos.Visas tris parodos dienas lankytojų paslaugoms – zoologijos prekių mugė, lauko kavinė.

Įėjimas į parodą – nemokamas; įvažiavimas sautomobiliu – 3 Eur (mokėti grynais).

Dažnai klausiama, ar galima į parodą atsivesti ir savo augintinį. Galima, tik nepamirškite šuns sveikatos pažymėjimo (būtini galiojantys skiepai).

Atkreipiame dėmesį, kad parodos teisėjai apžiūri ir vertina tik tuos šunis, kurie iš anksto įtraukti į parodos katalogą.

Susitikime pasidžiaugti pačiais gražiausiais šunimis!

Pastaba: penktadienį paroda prasidės nuo 12.00 val., Druskininkų aerodromas yra Mizarų g. 59.

 

2015 metų informacija