2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Sėkmingi Obedience startai

Balandžio 11 d. Rygoje vyko Obedience varžybos „ISC Cup’2015″, kurioms teisėjauti buvo pakviesta patyrusi teisėja iš Suomijos Pernilla Tallberg.

 

Varžybose dalyvavo 8 Lietuvos duetai: Evelina Zagorskaitė su mišrūnu Džekiu, Augustė Pocienė su Berno zenenhunde Ula, Jurgita Vasiliauskaitė su ryzenšnaucere Mia, Vytautas Buivydas su Rodezijos ridžbeku BamBarley, Daiva Gapsevičiūtė su ryzenšnauceriu Izumrud, Darius Milbutas su borderkoliu Q’Celtic Be Celtic, Greta Diminskaitė su griunendaliu Q’Celtic Be Celtic bei Karina Granat su Labradoro retrivere Amber.

Džiugu, kad Obedience-0 (nacionalinėje) klasėje pirmąją vietą užėmė Lietuvos atstovas Darius Milbutas su borderkoliu Q’Celtic Be Celtic.

Obedience-1 klasėje pirmąją vietą iškovojo Greta Diminskaitė su griunendaliu Eloisa Qiri.

Antrąją vietą laimėjo ir kitas Lietuvos duetas – vilnietė Karina Granat su savo augintine Labradoro retrivere Amber.

Visi trys duetai gavo įvertinimus „puikiai“ ir iškovojo teisę dalyvauti aukštesnėse Obedience klasėse.

Lietuvoje kol kas nėra šuns, kuris būtų įveikęs Obedience-2 klasę.

„Ateinančios vasaros pabaigoje su Amber planuojame startuoti Obedience-2 klasėje. Mano kalytei dar tik dveji metai, todėl manau, jog viskas dar priešakyje“, – Rygoje pasiektu varžybų rezultatu džiaugėsi K.Granat.