2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Pirmasis Agility atrankos etapas

Gegužės 17-18 d. Balkūnuose įvyko sportininkų atrankos į Agility Pasaulio čempionatą I etapas.

 

Dėl geriausio šuns titulo šį kartą varžėsi 43 šunys iš visos Lietuvos.

Varžybų dalyviai kartu su svečiais iš Estijos bei Latvijos kiekvieną dieną papildomai varžėsi ir dėl prizinių vietų Agility ir Jumping trasose.

Varžybų teisėjos iš Estijos Svetlanos Zolotnikovos greitos bet sudėtingos trasos tapo smagiu reginiu žiūrovams ir rimtu iššūkiu dalyviams.

Susumavus abiejų varžybų dienų trasų rezultatus paaiškėjo, kad I vieta atiteko Astai Virtautaitei su borderkoliu Hila, kuri įveikė šešias (iš aštuonių) įskaitines trasas.

Nuo didelių veislių šunų nė kiek neatsiliko mažiausios (Small) kategorijos dalyviai.

Net 3 iš jų įveikė 5 įskaitinių trasų reikalavimą jau I etapo metu ir tapo rimtais pretendentais dalyvauti Pasaulio Agility čempionate.

Aušra Volosenkinienė su pudeliu Feti bendrame reitinge, aplenkusi didelių ir vidutinių veislių šunis, šiuo metu užima 2 vietą.

Laima Statutaitė su Small kategorijos grifonu Mėta tik vienu tašku nusileido jau dalyvavusiai Agility pasaulio čempionate Aušrai su Feti ir šiuo metu užima 3 vietą.

4-5 vietas dalijasi Ermina Ochmanaitė su mišrūnu Zizi ir Laura Udraitė su vengru vižlu Nendre.

Antrasis atrankos etapas įvyks Šiauliuose, Pročiūnų g. 3 (Zoknių užkarda).

Informacija II atrankos dalyviams.

I etapo suvestinė.