2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Šunų kailio priežiūros seminaras

Balandžio 5 d. vyks anksčiau planuotas ir atkeltas kailio priežiūros seminaras, kurį ves E.Palaimaitė.

Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centras organizuoja seminarą „Maltos bišonų, ši cu ir Jorkšyro terjerų kailio paruošimas parodai“, kurį ves šunų kirpimo specialistė Eglė Palaimaitė.

Atsiprašome, registracija dėl vietos stokos baigta.

Seminaro tikslas – ne tik teoriškai aptarti kailio ruošimo subtilybes, bet ir praktiškai patiems mokymų dalyviams išbandyti savo jėgas.

Planuojama iki 15 seminaro dalyvių su savo priemonėmis (kirpimo stalas, žirklės, mašinėlės, šepečiai, tiesintuvas, plaukų lakas ir kt.) bei 20 dalyvių, kurie galės žiūrėti, mokytis bei vertinti kolegų darbus.

Lektorė pageidauja, jog dalyviai prieš seminarą išmaudytų savo šunis.

Seminaras vyks 2014 m. balandžio 5 d. nuo 11 val. Lietuvos kinologų draugijos konferencijų salėje, 2-ame aukšte, Visorių g. 8, Vilniuje. Numatoma seminaro trukmė – iki 5 val.

Seminaro lektorė E.Palaimaitė yra kvalifikuota dekoratyvinių šunų kailio priežiūros specialistė, ši cu ir papijonų veisėja. Ji yra sukaupusi daugiau nei aštuonerių metų šunų kailio kirpimo patirtį, profesionaliai kerpa ir ruošia parodoms ilgaplaukius, krentančio kailio šunis.

Seminaro metu stilistė atskleis paslaptis, kaip taisyklingai prižiūrėti šunų plaukus, kaip juos puoselėti kasdien ir pasiekti tobulos išvaizdos – kiekviena detalė yra svarbi.

Dėkojame visiems, kurie registravosi į seminarą ir kantriai laukė, kada jis įvyks  (dėl gamtos išdaigų ir nelaimės kelyje planuotą dieną seminarą teko atšaukti).

REGISTRACIJA į seminarą baigta. Sekite mūsų informaciją, Jums pageidaujant, seminarą būtinai kartosime.

Registruojantis į seminarą būtina nurodyti savo vardą, pavardę, e. paštą bei prisegti apmokėjimo kopiją.

Taip pat galima iš anksto pateikti savo klausimus elektroniniu paštu info@kinologija.lt – lektorė į juos atsakys seminaro metu.

Registracijos kaina su savo šunimi – 80 Lt.
Registracijos kaina be šuns – 50 Lt.
Neatvykusiems į seminarą pinigai negrąžinami, jiems suteikiama galimybė dalyvauti kitame seminare pasirinktinai.

Rekvizitai apmokėjimui:
Lietuvos kinologų draugija
Įmonės kodas: 190761981
SEB BANKAS, ats. sąsk. LT 967044060001780551

E. Palaimaitės nuotr.